Valborg är en dag som bara kommer en gång om året

Ha en riktigt bra Valborg allesammans!



JC

Jag har inte varit så mycket för Jeffrey Campbells, men dom här som Kenza köpt. Otroligt snygga! Ett stort: jag vill ha!



Lying in a bed of roses

Gårdagskvällen och natten tillbringades med brudarna. Lite out of control när sockerkicken och övertröttningen tar över, men kul hade vi då! Underbart att vakna upp vid er sida.



'




Bloglovin

Klicka på länken och Följ min blogg med Bloglovin



9A's klasströja

Ritad bild på klassen på framsidan och signaturer på ryggen, grymt nöjd med den!



Kärlek serveras inte på silverfat

Kärlek till alla singlar där ute. Du är inte ensam om att vara aviss på de som går och håller hand, kysser varan på busshållplatsen, somnar sida vid sida, får gulliga sms man ler av, kallas älskling. Alla vill uppleva känslan, värmen, tanken att ha någon så nära hjärtat att man formar munnen till de tre orden 'jag älskar dig'. Att vänta, ha tålamod är jobbigt, men det kan vara det som behövs.
Be patient, if you don't reach love, love will reach you.



Easy but nice

Ny svart nättröja - BikBok 150:-
Transparant kortärmadskjorta - BikBok
Dr. Denim



Walt Disney

The fox and the hound - Micke och Molle
The beauty and the beast - Skönheten och odjuret
Sleeping beauty - Törnrosa
Anastasia
Snow white and the seven dwarfs - Snövit och de sju dvärgarna
The hunchback of the Notre dame - Ringaren i Notre dame
Pocahontas
Bambi
Cinderrella - Askungen
The little mermaid - Den lilla sjönjungfrun
Jag har tittat på en heldel Disneyfilmer på senaste tiden (dessa ovanstående). Otroligt mycket nostalgi och väldigt bra filmer. Min favorit är Skönheten och odjuret, den är så fin! Filmen jag blev lite förvånad över är Ringaren i Notre dame, jag kommer inte ihåg att den var så brutalt rasistisk. Men bra, fin och rolig är den!
Jag tycker synd om barnen idag som växer upp med Hitta Nemo, Madagaskar, Barbie och allt vad de nu heter. Visst det är bra filmer, men de missar verkligen något. De nyare filmerna förmedlar inte samma känsla, de har inte samma power. Min tanke är inte att sänka de nyare filmerna, jag försöker bara höja de gamla.
Det var bättre förr inom barnfilm världen!



this one is for you

Skaburbian Collective - Whaea



smile

Sitter och myser i min nya tröja från BikBok 150:-. Känner att jag fått mer ordning på bloggen nu tack vare Moas hjälp. Obeskrivligt tacksam gullet, du är bäst!



52 dagar kvar

3 dagar och en helg har jag nu väntat och min skolavslutningsklänning från Nelly har äntligen kommit! Jag har provat den och den passar, dock inte helt perfekt men den är mycket fin. Nu är det bara skorna som är ett dillemma.
Klänningen kommer jag vissa upp här närmare 8 juni.



Gay, homo, fag, be whatever you want, but be it with me

Guddomligt sexig kille!
Carly Rae Jepsen - Call me maybe
Mitt liv förstördes när jag såg denna video. Om du nu trycker på play så kolla då enda till slutet (även fast man lider) annars är det ingen mening. Jag antar att ni kommer ha samma reaktion som jag. Tråkigt att livet inte är rättvist.



Neyyan

Kör på kebba och hängslen idag.
Väntar på sötnosen Rinra och sen ska vi gör lite olagliga grejer och efter det hitta på något ännu mer skoj! Peace out lovers



Även den vackraste blomman vissnar och dör

Farfars begravning idag var mycket fin. Otroligt svårt att hålla tårarna borta. Min första funeral, känslan var obeskrivlig. Jag kan och vill inte säga mer om det, kanske en annan dag, kanske inte.
Vila i frid



Heat Rush

Beyonce Heat Rush - Kicks 249:-
Äntligen har jag lyckats få med mig denna uber goda parfym hem. Jag har grubblat på den länge men nu finally är den min. Jag varnar dig, om du luktar på den är du fast och total kärar ner dig! Aja, jag har varnat iallafall.



Pink

Rosa hår, ja!
Nya byxor : Vero Moda 349:-
Tröja : BikBok
Visar även upp mina nya hängslen : Carlings 129:-



Gränsen 2012

Mitt paradis, ville bara gråta för att det är så vackert där. Man måste vara där för att få rätta känslan.
Besökte även ishotellet i Jukkasjärvi på vägen hem. Otroligt tufft där inne!
Hur illa det än är så måste man tillbaka till reality, så här sitter jag hemma i soffan. Ska fan ha fram moppen i veckan! FÖR skoj. Aja, alla äventyr har sina slut. But I'll be back



dag 1 i gränsen

Det är super fint väder, grymt för och hela paketet. Följ mig på instagram och twitter för att läsa mer om vad som händr och vad vi gör här. Twitter @emmabraennholm instagram @brennarn.
Klassen hade muckfoto idag, hade varit jätte kul att vara med. Men helt klart värt att hellre vara här! Nu ska jag glra lite situps och armhävningar för att... Vet seriöst inte varför, men har tråkigt. Duschen efter det, peace out.