Ansiktsvård - Lyx


Någon gång i veckan eller åtminstone månaden kan man unna sig lite spalyx. Det behöver inte vara dyrt eller storslaget, bara lite tid och känsla och där har du en spakväll.
 
Peeling
Ungefär en gång i veckan använda sig av en ansiktsmask eller skrubb som rengör på djupet.
 
Masera
Knåda lagomt hårt (det ska inte göra ont) med fingertoppar och knogar, arbeta igenom hela ansiktet. Det ökar blodflödet och huden ska få en pigg och rosig utstrålning. Ansiktsmassage är stort i Asien och många japanskor hävdar att det är hemligheten bakom deras porslinshy.
 
Svullna och puffiga ögon när du vaknar?
Sov med extrakuddar så att huvudet kommer i ett högre läge. En enkel justering och det minskar vätskeansamlingar runt ögonen. Lyxa ännu mer? Kalla gurkskivor och påsar med kamomillte gör att svullnaden dämpar ytterligare och du är fräsch, fräsch, fräsch. 
 
Sov på rygg
Hur sant det är vet jag inte, men det sägs att hudläkare kan se ifall man sover mycket på sida. Det skada kindens "byggstenar" och att kinden hänger på något konstigt sätt och en rynka från näsa till munnen uppstår. Fuck off, jag sover alltid på sidan och kan inte somna på något annat sätt. Jag välkomnar denna rynka med öppna armar, because I'm not gonna do something about it!
 
Växla temperatur
Skifta mellan varmt och kallt vatten i duschen för blodcirkulationen och hudens lyster. Jag vet inte vad ni tycker, men duscha varmt är en orgasm sig självt (ursäkta uttrycket), duscha kallvatten är som att partnern brevid i sängen skulle i myspyset hetaste stund nämna ens föräldrars namn typ. PPRFFFTHHH!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo