Ansiktsvård - Bra hygien skonar din hy

 
Bra hy är något alla vill ha. Akne, finnar och pormaskar är alltid provoserande och ett problem för många. Hyn är en stor faktor till självförtroende och naturligskönhet, därför vill jag dela med mig av en del tips. Många känner man säkert till men jag tänkte att det aldrig är fel att påminna.
 
Handduk
Använd en enskild handduk som du endast torkar ansiktet med. Efter toalettbesök håll händerna borta från din ansiktshandduk! På så vis håller du den handduken fräsch längre, men byt den/släng den i tvätten lite då och då.
 
Lakan
Vänta inte för länge med att byta lakan i sägen, speciellt örngott där du har ditt hår (som inte alltid är rent) och ditt ansikte tar skiten för det. Minst en gång i månaden borde man byta lakan.
 
Sminkborstar
Ta dig tiden att rengöra alla dina sminkborstar. Jag använder schampo och vissa använder även balsam, men så mycket skämmer jag inte bort mina borstar. Schamponera två omgångar för att först få bort sminket och andra varvet rengöra själva borsten. Hur ofta man vill göra detta är upp till var och en, ju oftare desto bättre helt klart.
 
Bort med tassarna
Låt bli att fingra i ansiktet och luta kinden eller hakan i handflatan. Händerna behöver inte vidröra ansiktet under dagen, var har de där att göra? Fy, fy, fy!
Undra varför det heter just fy, f-y lixom. Hahaha, fuck you så klart. Man går alltså runt och säger fuck you till djur och småbarn, lustigt!
 
Telefon
Helt ärligt skulle jag inte vilja vet hur mycket bakterier och smut det finns på telefonen! Och den lägger du mot huden ett antal gånger om dagen, dessa bakterier fastnar på kinden och triggar akne och kan infektera småsår.
 
Även fast dessa metoder inte alls är kompliserade eller ansträngande kan de förbättre just din krångliga hy, och är det inte värt då? Många söker efter den perfekta hudvårdserien som är perfekt till ens hudtyp, självklart är det viktigt men det man gör under dagarna och hur man tar hand om sig själv har en lika stor betydelse som vilken produkt man rengör sitt ansikte med morgon och kväll. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo