Lets give it a try

 
Jag fullständigt älskar att shoppa och det kan vara precis vad som helst, men något jag har lite som en favorit är ansiktsvårds produkter. Alltid nyfiken på vad det kommer ge för resultat och skönt med en främmande doft man "binder" sig med innan man gå och lägger sig och direkt när man vaknar.
Tidigare har jag inte haft några större problem med temperaturväxling från sommar till vinter, men just i år har jag fått överdrivet uttorkad hy. På Åhléns fick jag tipset att provapå serien Emma S (meant to be?).
 
 
 
Serien är för alla hudtyper och fri från parabener och mineraloljor.
Cleansing facial wash 149:-
En tvål som effektivt får rent din hy. Sätt en liten mängd i din handflata, tillsätt vatten för att skapa ett härligt skum, och massera in varsamt i hela ansiktet. Skölj av med ljummet vatten. Använd morgon och kväll före dag/natt -krämen. Annat tips som kommer få din hy att se fräsch och ren ut: ett stänk med iskallt vatten, en varsam massage för extra cirkulation, och frisk luft.
 
Moisturing facial mist 129:-
Denna fuktgivande ansiktsmist med hallon och gurk extrakt kommer hydratisera och återuppliva din hy. Använd den när du känner för en uppfräschning. Spraya över din makeup under dagen eller före applicering av dagkrämen för extra hydrering. Ta den med dig för omdelebar fukt; framför datorn, på stranden och när du reser. Andra tips som håller dig fräsch: en bra workout, mycket vatten och sömn. 
Blunda före du sprayar mot ansiktet!
 
Moisturising day cream 229:-
En alldaglig fuktkräm med Hyaluronsyra och Vitamin E som håller din hy mjuk och smidig. Applicera generöst på rent ansikte och hals. Denna kräm kan du använda när som helst, då du vill ha en fuktdos. Kom ihåg att använda solskydd under dagen (behövs dock inte nu för tiden i mörka norr där jag bor), drick mycket vatten och ha kul.
 
Moisturing night cream 249:-
Applicera denna underbara kräm på rent ansikte och hals för att ge din hy en nattlig fuktdos. Stäng ögonen, ta några djupa andetag, och ge dig själv en god nattsömn.
 
Och nu - upp till bevis.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo