lillördag

Jag och Mamsen drog på mysbyxorna en lillördag som denna. Kan inte komma ihåg senast jag hade mammamys! Började kolla The Hobbit men nog är man allt trött vid den här tiden när man jobbar hela dagarna, det blir att se klart den en annan dag. Godnatt allesammans!helgen var..... ?

Nause var grymt och vissa poliser är förbannat dryga. Lose the attitude!
Bilderna får tala, orden är för få. Sekunder blir till minuter innan man vet ordet av

 
 vi har tagit oss halvvägs

Nu är det bara 2,5 vecka kvar att jobba och sedan lite ledighet innan skolan börjar igen. Jag och systern har pratat om att ta en trip till Stockholm sista veckan och få oss lite frihet, inte så dumt.
Biljetter är bokade till pdol, på fredag står jag och Emma i folkmassan och diggar till Nause och Petter. 23 Juli

Namnsdagspresent som jag fick på jobbet. Grattis alla andra Emmor runt om i världen!thumbs in the air

Solen skiner och dags för jobbjobb!Kaxigt

 One Direction - best song ever
 
För rolig!
Och grattis William och Kate till kungligesonen.MOGET

 
Min Emster har kommit hem från Malta och vi är igång! Igår gjorde vi bland det mest omogna man kan göra. Vi var 8 stycken och det var en snubbe vi inte ville vara med, så när han var några meter bort och gjorde annat så tog vi chansen att springa ifrån honom för att fortsätta mot Max. Vi alla höll med om att det var väldigt omoget, men otroligt roligt! Vad ska man säga, hahah!
 Jag har tagit helg

 Some mornings I pray for evening, For the day to be done.

 Frank Turner - The way I tend to bePeace finner man kanske i himlen

Jag vet att man inte kan få allt här i livet. Man är aldrig nöjd. När något är över saknar man det, när det är något man inte får vill man ha det så desperat. Saknar, längtar, missnöjd, missnöjd, vill ha mer, hatar, på topp och på bott, missnöjd, hjärtat värker, livet suger, blabla, det är så synd om mig, missnöjd, berätta för hela världen, hållkäften.. Hållkäften. Det kan vara tillfälligt, det kan gå över, gör det inte till en grej. Ingen dag är den andra lik.
Min största fundering är varför det är så svårt att lyssna på sina egna råd.Huoston, we've got a problem

Det är helt omöjligt för mig att hitta jeans som sitter bra både på låren och vaderna. Varför kan inte hamburgarna lägga sig på vaderna? Träna upp dem, jo visst. Men hur roligt är det att träna vader, inte det minsta! Grääääh vad less jag är på det.Sista chansen

Man gör saker man inte får, trottsar det förbjudna. Sånt är livet. När det är något man inte får göra kliar det i fingrarna efter spänningen och hjärtat som skenar. Om ett år är man 18, enligt lagen är man tillåten att "göra fler saker". Mitt sista år som omyndig snorunge. Låt oss ta vara på det!Jag ba jobbar

Oscar rastar sig på taket
Fick mig även lite nöje idag när jag och Linnea for in till stan för att shoppa på kvällsöppet. Kikade in på "hamnfestivalen" också, det var rätt bra med folk. Jag hade mina fördomar när det inte heter Luleåkalaset längre, men det verkar inte bli så dumt ändå. Imorn är det jobb som gäller, därför är det natti nu. Kusiner från Stockholm kommer på middag och sedan Anton Ewald!!
Imorn är det fredag och det känns riktigt-jävla-bra!Jobbjobb

Våran handledare Isak är rätt skön. Idag lirade han gogos med en femåring Sliten

Kämpat mig igenom den första arbetsdagen på BDX. Roligt att inte sova bort hela dagen, men herregud, man undrar ju hur man ska orka detta i 5 veckor. 
Igår blev jag stucken av en geting. Jag satt lugnt i soffan och tittade på tv och helt plötsligt anfaller getingen min axel. Den som säger att man ska sitta still och inte viffta när en geting kommer i närheten ljuger. SPRING FÖR LIVET, de visar ingen nåd!
Ser framemot helgerna som kommer och utnyttjar min ledighet under dem!Saturdaynight

Lite tjillevippen!
 Honeybobo

Saknar min Emster som flytt till Malta i två veckor. Things we lost in the fire

 Bastille - Things we lost in the firebeachbody challenge

2 veckors uppehåll från fotbollen. Matchen mot Lira i lördags slutade 1-1, utan att någon får ta illa upp var vi helt värdelösa och speciellt jag..
Så nu blir det hemmaträning. Hurtigt!