You gave me the smile

Trött, trött, trött och trött, men gla. Eller nå sånt!Don't let anyone ever dull your sparkle

Igår landade min födelsedagspresent från Emma och Simon som var en glossybox.
 
 
 

 
Man fick spraygel, ögonfranböjare, ansiktskräm, läppbalsam, nagellack och den fräna lådan!
Det bästa av allt är att jag väntar på fler sådana boxar! Dock jobbigt när man är så otroligt nyfiken..
 
 
 Inte fan regnar det män i Luleå, bara vatten!

Ja, det regnar i Luleå. Ja, jag cyklade hem från stan när det regnade som mest. Ja, jag hade bara en jeansväst. Ja, det slutade regna när jag svängde upp på våran infart. Ja, jag blev blöt.  JA, jag är less! JA, JAG ÄR GLADARE IMORN NÄR JAG FÅTT SOVA! OCH JA, JAG VILL OCKSÅ VA PÅ BRÅVALLA!Hudlotion ska lukta gott

Navelsträng vad denna luktar gott! Den ska vara för alla hudtyper och jag tycker den funkar fint! Ännu en kanondag

Solar och njuter, njuter och solar. Man kan verkligen inte klaga!
Det är ba det att jag vill ha en hängmatta! Finns inget skönare än att somna i en vaggande hängmatta!Jävlaskön dag!

 
 sommardänga med The Summer Set

 The summer set - boomerangstay fabulous

Solen har tagit sig till Luleå igen och Brännarn leer. Dock finns det lite nackdelar med solen också, cancer vet redan alla och ta hand om er och använd solskyddsfaktor! Men det var inte det jag tänkte nämna, utan att ALLT bleks! Hår, ögonfransar, ögonbryn, bil. Menmen, på med lite mascara och färg på ögonbrynen innan steket så slipper man den dötrista konsekvensen och ser lite levande ut till vintern även utan smink.
Till er som rullar bil har jag ett litet knep också, lämna bilen hemma i skuggan och ta cykeln, lata jävlar!midsommarhelgen

 Det blev stugan och några goa.call me fancypants

Byxor från MonkeyWe can't stop

Från barnstjärna till porrstjärna?
Okej, där tog jag i. Men är det verkligen nödvändigt med en sådan "sexuell"video. Hon har dragit på sig en cool stil, men jag vet inte.. Förstår mig helt enkelt inte på sambandet mellan låtens innehåll och videon.
We can't stop med vad? Dirtydansa med vänner eller ha en enorm nalle på ryggen?
 Man kan inte få nog av bra musik

Bowling for soup - I don't wish you were dead anymore
 Randiga strumpor

 Dagens kluring : vad är swag EGENTLIGEN? Från den ena till den andra

Asså vad är det här ens en gång? Skrattar och gråter, gråter och skrattar, det här är ju ett skämt.. Fast det är inte speciellt roligt.
Erkänn man blir rätt nyfiken på vad det handlar om när man läser en sådan här text. Men helt ärligt vet jag inte heller. Life's a bitch. Tårar är alltid tårar av en anledning.

Jag har gått bakåt i tiden, läst och sett massor av bilder. Det är inte hälsosamt.... Allt kommer på en gång, hat, saknad, kärlek, ångest, ånger... What to do.
Jag är mör.Some days, they taste like lemonade. Some days can feel like razorblades. I wish I could float away, some days

 
The Maine - Some days
Min syster tycker jag har konstig musiksmak. Så här ligger det till, jag har ingen speciell musikgener jag har "fallit" för. Jag lyssnar på det jag tycker är bra och det kan vara allt från One direction, Ben Howard till Sub Focus, Alex Clare och Nicki Minaj. Med andra ord men samma innehåll så är det väldigt blandat. Endel påstår att man vet hur en person är genom att gå efter dens musiksmak, bullshit! Try me.
Lägg av med fördomarna och döma människor efter deras klädsel/musiksmak, lära känna människan och sluta bidra till en svinig planet!
(drar inte alla över en KANT, de som ska ta åt sig gör det, annars ; grattis du är en bra människa och fortsätt med det!)Dr. Phil du får sparken!

Hahah, ja....
 what I did last night, lets do it again

 Jack Moy & Glöden - drink, drank, drunkÅhhejjbarra

Man kommer alltid med ursäkter när man har varit frånvarande så här på bloggen. Så detta ska inte vara något undantag, jag har varit lat, okej? Det är min anledning. Så här i början på sommarlovet måste man ändå få njuta och utnyttja!
Jag fick en superbra födelsedag, extremt rolig. Fikat med släkten, bara kuvertpresenter. Av pappa fick jag två skivstänger, dags för biff. Måste dock bli fri den här förbenade förkylningen först. Det gick mot bättringsvägen med blev värre efter fredagskvällen, men helt ärligt var det värt, tror det kommer vara den bästa kvällen på hela lovet. Somnade hyfsat (utomjordiskt) lycklig så att säga.
Nä, nu tycker jag att det ska komma soligare dagar så att jag kan jobba på brännan!Sömnlösa natt

Min dag har varit ytterstointressant! Ledig, dåligt väder, städat, Waldorf med hökarna och kikade lite på de uppklädda studenterna som gick balen. Många fick längtan och avundsjuka, personligen, inte särskilt. Min natt verkar bli sömnlös, förstår inte varför jag är så pigg eller vad jag ska göra åt det... Kan hända att jag skulle behöva göra av med all energi som jag lagrat under två veckor nu. Doktorn sa igår att det bara var att sätta igång med träningen igen så länge inte huvudet blir värre och förkylningen är borta. Så jag är snaaart tillbak på ffotbollsplan!!A kid who weren't done fighting but didn't really lose

Finaste jag sett på länge. Ta 20 minuter av ditt liv för att se den här dokumentären och jag lovar dig, du kommer inte vilja ta tillbaka dem minutrarna!
Lyssna även på Zach Sobiech album på Spotify.
R.I.P Zach Sobiech.måndag till fredag kommer att repeteras

RMK & Toppen - en gång till 
 
JAjemän RMK's nya!!!
 Hejhopp gummisnopp

Nu har jag verkligen gjort klart allt för årskurs 1 i gymnasiet. Det känns mycket bra, dock tråkigt att det går så himla fort. Säger man såklart nu när året gått, sa man inte direkt i julas... Aja, jag har bestämt mig för att prestera bättre nästa år och sikta på lite högre betyg. Jag ser verkligen fram emot nästa år då vi kommer börja med mediakurser och lite andra "ovanligare" ämnen som man inte haft i grundskolan så att säga.
Fräknarna har börjat massproduceras och ja, ifall någon vill veta så brukar jag skela på foton, varför vet jag då inte...
Sitter ute i solen, snorar (dragit på mig världensförkylning) och väntar på att klockan ska närma sig 14 då jag ska och kolla upp huvet och sedan göra naglar på Xtreme Beauty!5 Seconds of Summer

Jag kommer ihåg när jag för nått år sen (kanske var förra året) kollade runt på Youtube och hittade några supergulliga (talangfulla) australienska killar sitta i ett vardagsrum och sjunga. Nu har de varit förband till One Direction och igår släppte de sin musikvideo till låten Try Hard. De växer så fort, intesant!?
5SOS - Try Hard
 90 days left

30 augusti!!Vrålåk

Årets första.
Pontiacen är finare än någonsin i denna värme. Älskar våran pärla!