För idag är det Emmas födelsedag, hurra hurra hurra!

Mellan oss fanns hat, avundsjuka och onda blickar som bara väntade på att få döda, men på vägen utvecklades till en blommande vänskap. Vi åldras, vi gror och vi växer, man har ingen aning om vad som komma skall. Men något jag är helt säker på är att så länge jag åldras, gror och växer med dig kommer det att lösa sig. 
Vissa dagar blir lite väl heta, vi får inte tillräckligt med vatten så vi vissnar... I slutet av dagen, när solen gått ner tar vi varan i handen och hoppar i poolen, håller andan under ytan en stund och sedan simmar som delfiner. ÖÖöööhh, va?
Vi skrattar och gråter, dansar och deckar, solar och fryser, sover och dygnar, skriker och bråkar, shoppar och hookar, tränar och slöar, fnyser och fräser. But still, våran vänskap rullar stadigt som traktordäck på en grusväg.
Även fast man inte får tillgång att göra något nytt när man fyller 17, så tänk så här; det är sista jävla året i våra liv vi kan dricka alkohol olagligt i vårt fosterland! (inte för att vi någonsin skulle göra det, nykterister for life✌)
Girl, I fucking love you. Grattis på födelsedan <3
 
Ni som följer mig på instagram har redan läst den här texten (för hoppningsvis) och ni som inte gjort det; FÖLJ MIG -> brennarn <-
Och grattis än en gång till min bästigaste Emma!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo