För sista gången och aldrig mer

 
Just nu kämpar jag igenom en ögoninfektion. Rött, irriterat och kliande. Inte vackert eller skönt någonstans! Jag har fått någon salva som ska hjälpa men det är så kletig att jag inte kan ha mascara och det ser ut som att ögat gjort någon sort av utlösning. Mina ögon är sådana attetion whores... Men inte ens drogröda ögon kunde hålla mig ifrån kvällsöppet på stan idag. Osminkad och genomrutten fick jag med mig hem en stickadtröja, magtröja, två halsband och en ring. 
På vägen hem shoppade vi snarra till alla halloweenungar och gjorde avokadosmoothis.
That's it for today, I'm done. Godnatt!



fyllt på örat

Det är ju för lustigt hur fula öron är egentligen! 
Gjorde ytterligare ett hål högt upp på örat, kanske människor fokuserar mer på örhängena än mina miniöron. 



man måste ju passa på när man har tid

Från blått till vitt. 
För mer än tre år sedan flyttade jag in i min systers gamla rum. Tidigare vid en konstigt tidpunkt av hennes liv skulle hon ha blått tak och nu har jag äntligen gjort något åt spektaklet! 
 



if you made me into something I don't wanna be, you won't be blessed !!!

 
 



Halloween

Tidig Halloween i år. Vi spökade ut oss i lördags och var borttappade ute i Björsbyn halva natten.



!!!

 



what now

 



Idag är det Fridas dag!

Bruden fyller 18 år och jag vill ge henne ett stort grattis på sin födelsedag!
Bland den finaste männsikan jag har fått lär känna och hon är en stor anledning till varför jag höll på med basket så länge som jag gjorde, det är jag extremt glad för. Hon gjorde allt mycket lättare och roligare.
Även fast vi inte pratar varje dag eller varje vecka så gör det inget, hon är en vän som alltid finns där, spelar ingen roll hur länge sen det var senast. ❤️
Hoppas du får en riktigt fin dag med presenter, och en vild helg!



jag höll mig från att göra något dumt

Ingen stor förändring, precis som jag ville ha det. Ser ut som att det inte är någon skillnad på bilderna. Men lite kortare och jag tror det är första gången jag känner att inte allt hår rykte. Jag är sugen på förändring, dock lite lame, det lutar mot en toning av någon brun nyans. Får se vad det blir utav det.
 



snaggen

2010 var man liten, finnlös och korthårig. Det var tider asså!
Imorn drar jag snaggen hos frissan. Jag är så less på att håret är elektriskt så här mot vintern och står åt alla håll... Hur arg jag än blir på mitt hår hade jag ångrat mig för mycket om jag skulle klippa av det. Jag hade vela dra någon 'förändring', men jag har inga ideér. Mest troligt blir det som vanligt att jag toppar det fast frisören tar dubbelt så mycket som jag tänkte mig. Aja, jag klipper mig för första gången på Gossip och får se hur det blir.
 



SEX

 
 



17 .

 
 
 
 



Beach | Pegasus world Side

 



home is where my heart is

Hemma efter en vecka i Turkiet. Lite brunare, lite starkare, lite mer träningsmotiverad, lite mer finnar i facet, lite Brännarn vare här.



Håller fanan högt som om det vore olympiska spelen, Jag fäller krokben för dig, Utan att bryta någon regel och plockar hem segern, Alltid vart så att jag inte går in på för mycket detaljer, Men jag kan säga med nacke den börjar ta stryk ifrån alla vunna medaljer

 
Flyr till varmare breddgrader! 



jag vill bara spinga fram och krama dig så fort jag ser dig, istället gömmer jag mig bakom något som inte ens existerar

(nått år gammal bild)
Två dagar till och sedan sol, bad och träning i en vecka. Helt sinnes hur mycket jag behöver det på ett sätt, å andra sidan jobbigt att missa i skolan. Nu gäller det att jobba sönder med plugg och packning, imorn orientering i Arcusskogar = främmande mark = rätt nervös!



med förväntningar blir man bara besviken

Gårdagen. HORdag. Värsta dagen på fruktansvärt länge. Man sitter och väntar (hatar att vänta), bara väntar och väntar, men så blir det "ändrade planer". Då sitter man där i soffan som en loner och idiot, på en lördagkväll. Och att det till och med kunde bli värre än så, måste jag säga var riktigt bra jobbat! Fuck förväntningar. 



Dunken utan runken

 
 
Innan middagen fick jag ett sms av Linnea och förfrågan om att följa på LF, dunderkul! Zacke och Kalle Grazias (ursäkta stavningen) uppträdde med några låtar innan matchen. Dock inget drag direkt med alla medelåldersmänniskor. Blev gaanska jävla sugen på basketlir när jag knappt sett en basketboll på hela sommaren. Det har jag mest troligt inte berättat, men jag har meddelat min "moders"förening Höken att det är färdiglirat. Kanske inte förevigt, men vem vet egentligen vad som kommer att hända i framtiden.
Jag och Emma tog sedan bussen till Björx för att lite födelsedagsfirande och sitta vid ett köksbord resten av kvällen. Men nog var det trevligt, en massa garv och till viss del nytt folk.
Klockan har gått för fort..! Stan imorn vid 12, tro mig, ni vill också vara där. Så kom dit!



fager dag

Idag sken solen. Även fast morgonen började på sämsta sätt så bjöd solen på ett underbart glädjerus och hopp om liv. Mannar, kom ihåg att aldrig skolka för en killes "skull"! Studier går LÅNGT före. Ganska förvånande att dessa ord kommer från min hjärna, men det brukar ju bli något negativt utav en händelse man ångrar. Så, så äre, keep that in mind.
 



Hey now call it a spliff 'cause you know that you will. Oh you bite your friend like chocolate. You say, we'll go where nobody knows, with guns hidden under our petticoats. No we're never gunna' quit it

En av mina favoriter.



det är ju för tarvligt att du har så tråkigt liv att du måste lägga dig i andras

Att folk har så fullt upp med att förstöra andras liv när de egentligen skulle behöva fixa sin egna brustna och meningslösa existens. Skrattretande, samtidigt som det är (lite) synd. Men komigen, allvarligt, ska detta bli en fight som endast en segrare går ut ur.
 



5SOS




Behandla andra som du själv vill bli behandlad

Lägg upp en bild på instagram, skriv "Raise your hand" och hashtag bikbokforgirls2013 (#bikbokforgirls2013). Bikbok stöttar Plans kampanj "Because I am a girl" (flickors rätt till utbildning) och de donerar 1 € för varje bild som läggs upp. Passa på, DU kan göra skillnad.



– What're you, like, a third degree black belt? – Actually, I'm not even in karate but I've found... my inner ninja!

 
Hey yo, I've been high and I've been real low
I've been beaten and broken but I healed though
So many ups and downs, roughed up and clowned
We all got problems, but we deal though
I'm tryin' to do better now, find my inner peace
Learn my art form, and find my inner Chi
When my backs on the wall, I don't freeze up
Nah, I find my inner strength and I re-up
Here we go, I know I've never been the smartest or wisest
But I realize what it takes
Never dwell in the dark cause the sun always rises
But gotta make it to the next day
It's a feeling that you get in your lungs when you run
Like you're runnin' outta air and your breath won't come
And you (uh) wheezin', gotta keep it movin'
Find that extra (uhn) and push your way through it