Varför vara smart när det är så mycket enklare att vara dum

Har glömt känslan att må helt "vanligt", inte ha ont någonstans, vara frisk och bara allmänt glad. Lite tråkigt att man ska va tvungen att dra ner folk runt omkring sig, för det är ju så jävla svårt att hålla käft när man har något att klaga över. Fast på matten är man rätt bra på att... vara dåligt för där är man inte ensam om det.
Mitt huvud tvingar mig att blunda, så gonatt på er!



get that thing out of my face

Mysig lördag på friends med Linnea, Emma och latte. Har haft en seg dag, inte mått/ som bäst. Nu ligger jag ba i soffan hos mamsen och väntar mest på att få gå och sova. 
Laget har sista matchen imorn, jag lirar inte precis som de två tidigare matcherna. Hoppas dock det blir en vinst så det blir ett bra slut.
Godnatt mannar!



dagar med skratt är de bästa dagarna

Igår var ännu en fredagkväll som började bra, förblev bra och slutade ännu bättre. Som Nora hade uttryckt sig; Björx leverarade.



Idag ligger jag kvar

Det spöregnar och första lekionen är media med JanIvar (man gör inte ett skit på hans lektioner, nästan så man går bakåt i inlärningen än frammåt. Vi får bara hemuppgifter) därför drar man en sovmorgon/skolk. Förhoppningsvis är vår samlärare sjuk så man får ytterligare "sovmorgon", då glider jag till skolan för den one and only psykologilektion med prooov. Sedan helg!



Livet går upp och ner så jag nästan blir magsjuk

 
 
Nu är det bara skruvat. I ett sånt där tillstånd när man har väldigt svårt att förklara och kanske inte ens vet själv. Allt är osäkert, halvt, på tvären, som en jävla bergochdalbana, men branten kommer aldrig så karusellen kan ta ett slut. Det bara maler och maler. 
Jag hade ett "samtal" med mamma idag... Samtal låter för seriöst, men en pratstund. Det handla om allt möjligt, fast det mesta ledde till min far. Dåtid som nutid. Det var både bra att prata men också gjorde det allt så mycket värre. Allt är så dubbelmoral och nu tog alla ord slut. Poff.
Det jag behöver är ett bra LK med glada människor!



Dags att jobba på rutorna

 
 
 



det är ingen som märker av tårar i en ocean

Daniel träder fram och regerar som vanligt!



vikken måndag!

Med Lovisa och Julia laddade man upp till matten på Friends, kaffe och fudgebrownie. GOD! Dock blev det lite för mycket kaffe så det kändes som att hjärnan tänkte för fort för att jag skulle kunna hänga med. Amen jag somnade inte iallafall, satt stilla gjorde jag inte heller..!
I november ska jag som många andra lulebor gå och se Oskar Linnros på Kulturenshus. Awesoma Robin hade en biljett över och tur som man har är man vän med honom!  
 



ios7

Tänkte yttra mig som alla andra om vad jag tycker om nya uppdateringen ios7. Designen är inte den finurligaste, fast det är dock bara småsaker jag stör mig på. Tex när man höjer eller sänker ljudet är volym-symbolen "iväg", den borde varit genomskinlig som förut. Och så slukar den otroooligt mycket batteri. Men alla nya funktioner som inte funnit förut är bra, alla de jag upptäckt iallafall. Starkare färger, fräscht tangentbord, nästan som att ha en ny telefon. Kan ju säga att de som hatar på den överdriver, om ni inte vill ha uppdateringar och förnyelse kan ni ju knappa på en nokia-tegelsten och sluta klaga
Don't know about you guys, men jag gillart!



Söndagsfilm

url.jpg

Gissar på att jag inte är den enda som myser denna söndag. Movietime? Kolla Now you see me, en riktigt bra film och Dave Franco, SÅ SNYGG!



do not pity the dead, Harry. pity the living. and above all, those who live without love.

Klockan är inte allt för mycket och jag har sovit få timmar i natt. Alex kom förbi (mitt i natten enligt mig) efter sitt krök och vi pratade om en del och kollade Breaking News. Samtalsämnena var inte de muntraste hela tiden, anledningen var att en nära släkting till honom låg på sin döttsbädd och gick bort imorse (r.i.p). Det var en hemsk mening, men jag vet inte vilka andra ordval jag skulle välja. Sånt där är tufft, det måste få ta sin tid.
Idag är det sista seriematch mot Kiruna. Jag lirar inte, sitter inte på bänken och inte heller på läktaren. Så är det med den saken. Lycka till laget.



Är det idolfredag så är det

Det är alltid 100% mys med Nora och Emma, vad vi än gör. Frukt, läsk och idol, jaman! Förstår inte hur jag kan vara så trött efter en lugn kväll. Men det är mycket som försegår och det tar väl på krafterna. Längtar så mycket efter att få knyta mig!
 



Det regnar.... Jag gråter ba i regnet, visst var det så?

 
Fredag IGEN och jag gillart! Idag ska det bli en effektiv dag med träning, lite plugg och städa rummet. Resten återstår att se. 
 
 



Hur kan man hata något som ligger så nära hjärtat?

Så arg, ledsen, besviken och olycklig!! Vad kommer det bli av med detta...



Matdags

 
Ligger på två stolar och väntar på att mamma ska bli klar med middagen. Är bara här och tjatar/hejjar på maten, vet mycket väl att det skulle gå dubbelt så fort om jag hjälpte till. Lat som man är så får duka räcka.



Som sagt inge Malmberget för min del, de förlorade med 1-0 dock. Istället har man kollat bror lira puck (vinst 2-1) och sedan födelsedagsfikat, sovit i jocke/vickansoffa och kollat 90210 (är i slutet av serien och det är sååå spännande!). Hela dagen har jag burit på huvudvärk som känns kopplad till synen, kan vara dags att kolla ifall man måste byta glas i glasögonen. Hur som helst orkar jag inte anstränga ögonen mer så ska låta dem vila.
Godnatt och hoppas alla får en bra start på veckan!



you drive me like a fast car

 Taio Cruz - Fast car



vis-och-jävligt-tuff-brud-Clara-Henry

Såg det här klippet på en kompis blogg och kände att även jag var tvungen att sprida ordet.
Clara Henry, you go girl!



broder från samma livmoder

Nu skulle jag egentligen har ätit frukost och varit på min väg mot samlingen. Men jag har fått ont i halsen så det blir inte av.
Istället ska jag fira min bror som fyller 24 år idag (gamling). Han är nog ändå min favoritkille här i världen. Jag saknar jätte mycket att ha honom hemma, att han blir rastlös och tjatar på att vi ska spela tv-spel eller kicka boll. Jag vet inte hur många gånger jag har skippat läxor och vänner för att utnyttja dem stunderna. Men det är ju tyvärr så att man växer upp, flyttar hemifrån, saker och ting förändras. Ack, att det måste så vara..
Grattis på din dag storebror, jag älskar dig!



myyys

Denna kalla lördagskväll har jag och Johanna haft en mättande pratstund och fonduelyx. Hur roligt som helst att göra lite catch upp med den bruden. Även fast man går i samma klass finns inte den tiden som man önskat. Och mycket händer i livet utanför skolan.
Nu är det sängdags för att kliva upp tidigt imorn, rullar mot Malmberget för lite bollir.



october trees

 
The wind cuts through and it chills me to the bone,
The sunlight feels like a ghost it’s so far gone,
A sad, old song keeps on ringing in my head,
The darkest time seems to be the miles ahead.
 
Where is your dignity, where is your pride?
Where is the love that you once had inside?
Where is your dignity, where is your pride?
Where is the voice that was always your guide?



My mom told me to not do anything stupid,

 
 
Lustigaste jag varit med om!
 
 



nya Bieber?

Om man ändå vore 14 år!



herrejissanes

Ja men lätt!



tomorrow we are young

 
 



tosda

Idag gick jag en sväng på stan för första gången efter Stockholmsresan. Jag känner ett stort behov att förnya garderoben ännu mer. Hittade en fin skinnväst på rea och dum som man är köper man den även fast plonkan inte riktigt tillåter... I'm weak. 
Veckorna går fort nu, men det negativa är att det känns som att jag inte får något gjort (i syfte på skolan). Men ja.. Är helt tom på ord och får inte fram något vettigt. Åhh, vad är meningen.



jag vill inte vara den du ser mig som

Man vill vara så bra man bara kan bli. Vara omtyckt, se bra ut och alla dessa bekräftelse behov. 
Egentligen vet man att det är när man är avslappnad, trygg och sig själv man bygger vänskap. MAN VET DET, så varför är det så svårt?
Man är så orolig att det är once in a life time, en enda chans. Anstänger sig att säga de rätta sakerna, vara rolig och ha varenda slinga i håret på sina plats under varenda minut. Ansträngt och anpassat sig så mycket att det inte längre är en själv. Det är någon annan. Det är personen man tror andra tycker om.
Livet är för kort, alldeles för kort. Ska man gå runt och leva det på ett sätt man TROR andra tycker är najs. Eller vara den person man kan kalla för jag och förvånad världen med något de aldrig sett förut. För alla är olika.
Vilsen?
Ja.
Jag ska ut och leta efter mitt jag.



precis vad jag behöver, fast helst NU

 



ja, det är ett problem många gånger

 
Orden ni säger. Jag hör dem, det gör jag. Men jag kan inte ta in dem, de blockas och försvinner. Eller vad som händer vet jag inte rikitigt. Jag samtycker inte, jag kan inte erkänna, jag kan inte förstå att det är samma person ni pratar om som jag ser i spegeln. Jag gör det inte medvetet, jag föddes bara sådan. Har alltid varit sån och kommer mest troligt förbli. Jag vet iallafall inte hur man beteer sig på något annat vis... Det är bara nej, nej, nej, lögn.



peeps, följ mig på instagram

Följ mig ->brennarn<- ramla in och klicka knappen grön, varför inte lixom.



slö helg

 
 
Den här veckan har jag haft ovanligt mycke tid för plugg och vänner när jag haft ont i halsen. Igår låg jag och Alex i soffan bokstavligen hela dagen. Lite långsamt utan Emma eller Nora i Lule..! Tänkte kolla in kulturnatten i stan, men så blev det inte. Vi kom fram till att Alex hade feber så vi hade en bra anledning till att ba fortsätta göra ingenting.
Veckan som kommer väntas mycke träning och plugg som vanligt.



Grattis

 
Grattis till gulligaste kusinbarn Björne som har fyllt två år!



need your support

Pluggar, sjukar och mår dåligt (huvudvärk/nack och ryggont/less/arg) mest hela tiden nu. Jag vill bara kunna träna så jag får struktur på allt igen. Det känns bra i halsen nu och jag är uppskriven i truppen för kvällens match, kanske det vänder nu. Återstår att se.
Dagens lunch (y)
 
 



Mannar, jag hoppas ni sover på nätterna

 
Dum, dummare, dummast! Jag kom på den dumma iden att man kan dygna på en veckodag och Alex var ännu dummare med att skaka hand på det. Han var ledig idag och jag hade den längsta dagen på veckan med både matte och psykologi som kräver en hjärna för att hänga med i. Denna dag var tung, inte överdrivet trött dock. Men ganska körd i huvet var man. Lovisa bjussade på kaffe och då rök hjärncellerna ihop, det blev någon sorts kortslutning.. Min kropp verkade inte fatta att den skulle bli pigg, jag blev ba allmänt jätte störd. Wierd day!
 
 
 
 
 
Går och sover nu, hoppas på en 12-timmars utan att vakna nå under natten.
 
 



we got no money, but we got heart

Walk the moon - Anna sun



fler bilder från vår huvudstad

 
 
Jag.Vill.Till.Stockholm.Igen.Och.Igen.Och.Igen



du är min vän

 
Jag och Lovisa bjussar på lite charm från vår extremt tråkiga medialektion. 
Har fått halsont så träningen ligger på hyllan för tillfället. Hunnit med endel plugg som jag gjort bort, kollat idol och tagit en pratpromenad med Alex. Fast det var nog mer garv än prat!
8.15 imorn, dags att blunda.



Blått ljus

Gårdagskvällen spenderades med Linnea. Den började ganska tamt men i slutänden blev det mer liv i vårt Luleå. Hade inte alls en tråkig kväll, Linnea är en sköning och vet hur man förgyller en kväll! Men den var väldigt spontan/random måste jag säga.
Varit med Boman och sprungit i ormbergsbacken tidigare idag, nu förtjänar jag myspys i sängen!