.

Alicia Keys - We are here



cupcake

 
 
Denna kväll unnar jag mig en ansiktsmask efter en lång helg av träning, jobb på Clarion och 3 matcher dömda. Lush-ansiktsmasken cupcake tycker jag om, men jag känner att den inte passar mig nu när kylan börjar torka ut hyn lite extra.
Tack för mig, hej.
 



💪


Bra jävla start på lördagsmorgonen med laget, basket och cirkelträning. Nu ska jag ägna resten av dagen åt att ligga i soffan och vänta på träningsvärken. Kanske hejja när pappa tapetserar i vardagsrummet och göra bort lite plugg.



Bråvalla AFTERMOVIE

Helt sjukt, tänk att jag stod där någonstans bland alla människor!



nytt från boysen

One Direction - Fireproof
 
Inte alls dålig!
 



trött efter en massa lattjo lajban

Idag har jag förgyllt min tråkiga söndag med den brillianta idéen Leo's Lekland! Jag kastade in min två grannar och deras kompis i bilen och hade fettkul i alla rutschkanor och glasspauser. Bara för att fly från ALLT plugg. Nu är det en ny vecka som väntar, det känns som att det går väldigt fort fram men jag vet inte om jag ska tycka att det är positivt eller negativt...
 
 
 
 
 
 
 





intressant på en annan nivå

Det är väldigt konstigt att jag hinner med att se serie nu när det är mycket i skolan hela,hela tiden. Men så är det, igår såg jag klart säsong 2 av "Orange is the new black". Dunderbra!



bara för att det är lördag

 



tumme ner

HATAR vad kylan gör mot min hy, naglar, hår och alla dessa förkylningar! Jag måste ha sommar året om helt enkelt, går inte det att fixa?



jag lägger min hy i Biotherms händer

Jag provar på något helt nytt och ser hur det funkar. Biotherm ansiktstvål och kräm (tidigare inlägg), det jag har hört och läst om denna serie låter mycket lovande, det återstår att se hur den är för min spökande ungdomshy...