BDXs arbetshumor
The more I see the less I know the more I like to let it go

Vet inte vad, men denna låt får mig att rysa!Senaste dagarna

Inte bloggat på länge. Här är iallafall lite bilder, jobbat, umgåtts lite med vänner, fiskat och cyklat till stugan. Händelsefullt liv!som om du inte redan visste att du är bäst

 Mitt liv är som att kratta någon annans gräsmatta, alltså jävligt tråkigt.

Det är inte mycket som hänt på senaste tiden. Förlorade träningsmatch igår mot Alvik, krigat igen 3 dagar på sommarjobbet åt BDX och var i stugan med Rinra i söndags. Just nu är det de enda som är värt att berätta för tillfället, ledsen att jag inte kunde komma med något roligare... vad är att vara perfekt?

Skön brud!converse förstör ditt liv

 
Alla vet att det inte är bra att gå i högklackat allt för ofta. Hälsenan blir för kort, dåligt för knäna och blabla.
Varje gång jag ska ta på mig ett par klackar tänker jag 'ofh, nu kommer jag få ont i fötterna' (därför använder jag det inte så ofta). Men varför tänker man inte så om converse? Converse är en otroligt dålig sko att gå i. Brukar ni tänka på hur tunn sulan är tillexempel? Skaderisken hos ung (speciellt idrottare) har ökat väldigt mycket sedan converse skon blev populär igen. Folket vet inte hur mycket ett par skor kan ställa till för en. 
Jag försöker inte sänka converse på något vis! Jag är själv en stor converseälskare och använder knappt några andra skor. Vill bara uppmuntra och tipsa om en pedag vivasula som hjälper fötter, knän,rygg och hållning. Skorna blir även ännu skönare att gå i, kostar endast 180kr på Nilson shoes. Behåll din converse samling men låt den inte få dig att lida för det! Var inte elak mot din kropp i onödan, du vill väl att dina knän ska hålla hela livet ut och inte ha 40år gammal rygg när du är 25. Ta han om dig innan det är för sent!vad händer med världen Ola Svensson?

Vet inte om jag ska garva eller gråta...@hönön

Älskar dig gummsi (homo bigtime)!simbaa

Nora, Jocke och Daniel hälsade på i stugan och spenderade natten där. Mycket roligt + årets första dopp!
 
 
 
 city

Drar mig mot city, vädret är underbart, livet leker och resten tar vi sen.spiderman

Bio (spiderman 3D), myst i norrahamn och gjort dagens gärning 'Vi hittade en supersöt papillon som vi hjälpte att hitta hem'. Filmen innehöll det som en fullbordad film behöver, bra, rolig och snygg(a) killar. 
Äntligen har det kommit mera sol till Lule!om du inte kan hantera din sax kanske du borde hitta något annat än hår som du kan förstöra

                         FÖRE                     EFTER
Mamma klippte för mycket! Jag blir så less på frisörer, jordensbefolkning, ja men vem som helst som håller i en sax att de inte förstår vad klippa lite betyder. Herregud, det var svinroligt att klippa i allt man såg när man gick på dagis, men kom igen, SÅ kul är det inte längre!
Nu tycker många att jag är fjollig "det är bara hår" "så kort är det ju inte" "det växer ut", men jag blir bara less när man inte får som man vill. Frisörer fråga alltid "hur vill du ha det?", men om de ändå inte tänker göra som jag säger, varför i helvete frågar de?!