Gud hatar på mig

Skrev svenska nationella uppsats idag och det som bara kan hända mig hände såklart. När jag är klar och finslipat på den över en timme så puts väck försvinner allt. Jag hade sparat och allting men allt var borta. Mitt hjärta började gråta! Så nu kommer min långa helg (ledig på måndag) bestå av att skriva nationella, svenska reportage och samhälls inlämning. Yey, älskar livet



Man måste kämpa varje dag för att orka igenom skoldagen, andra människor måste kämpa varje dag för att överleva

Det är inte alltid så lätt som man hoppades att det skulle vara.



Kungen över svenskmusik

Mäktiga, Ståtliga, Sköna, Brutala, Bästa, Guden, Legende, Idolen, den enda KungUggla!



still the one

 
Om någon möjligvis säljer två stycken One direction biljetter till då de spelar i Stockholm, FriendsArena majmånad köper jag dem gärna! Om jag skulle ha sådan tur kontakta mig genom att kommentera i det här inlägget. 



Sensia träningsresa i Turkiet 2012

 
Varit på träningsresa i Turkiet med Sensia/Helex. Fick sig två dagar sol och resten regn och åska (less). Men gud vad roligt det var! Man mådde verkligen bra när man var där, frisk lixom. Alla olika pass som man annars aldrig skulle prova på gjorde man där och man hittade dem där musklerna som man inte kommer åt i vanlig träning. Det var alla olika åldrar som medverkade, jag var dock yngst. Men jag tipsar starkt om resan, även till dem som inte är träningsnarkomaner.