hejsvejs ut i kylan

 shhh

För att slippa förmedla tråkiga/deppiga saker så här på bloggen (som folk ofta tar som att man söker uppmärksamhet och bekräftelse) gömmer jag mina feelings i bilder och "djupa" rubriker. Det brukar bli så, eller är det bara jag? Endel saker ska man bara inte dela på internet. Inte för att jag skulle ha något emot att skriva, men jag måste även tänka på de/den inblandade..
Hur som helst,how many more mistakes will I make before I find a little piece?

Kyle Andrews - lack luster love Tung bror

Något gammalt har rivits upp och något nytt har grävts ner. Jag är glad just nu, inom snar framtid kan det vara helt tvärttom. Men vi lever i nuet och det är jag otroligt glad för, vad hade annars denna sekund varit?Sista glossyboxen

 
Nu har jag fått tre stycken glossybox, en i slutet av månaderna. Det har varit superkul att öppna brevlådan och fått vara nyfiken. Jag rekomenderar det till både sig själv och att ge bort i present.
I denna box fick jag shampo & balsam, nagellack, hudlotion, eyeliner och ögonskugga. Tack ännu en gång Emma och Simon för den fina presenten!Klarade inte av att äta mina popcorn när Harry gick utan tröja större delen av filmen

 
Vi och alla andra småbarn har nu sett premiären av One directions film 'this is us'. Jag hade lite högre förväntningar, men den var bra. Man blev slagen av en förvåning när man satt i salen och filmen pausades och lamporna tändes. En anställd på bion kom in i salen och sa ungefär "jag ser att många fotar och filmar, det är olagligt och för det kan vi ringa polisen. Stäng av telefonerna så vi slipper ringa polisen och göra anmälan". Jag respekterar lagar (i höggrad) men jag har bara en sak att säga -men ok va du förstörde stämningen!
Hur som helst, nu är jag riktigt taggad för London nästa år då jag ska se dem på Wembley!
 Hårt jobb ger bra resultat

Ligger i sängen för en stund, ska snart börja göra mig i ordning för intervaller och lite skott på mål med Johanna. Fotbollsträningen blev inställd så vi kör på egen hand. 
Och förresten mina vänner kom ihåg att ta vara på solen och värmen som är nu, sen kommer den inte tillbaka på ett bra tag... Tyvärrjag ba klagar

Håret har blivit rätt så långt nu, precis som jag vill ha det. Men probleeeeem! Långt, tungt, ivägen... Jag vet att jag inte borde klaga, men man är fan aldrig nöjd. Större delen jag vistas utomhus har jag uppsatt, borde ta lite intiativ och träna på att jag göra fina lockar och casual uppsättningar. Älskar frisyrer med flätor, enkelt, fint och det finns ett flertal olika frisyrer. 
 
 är jagad av min verklighet

Norlie & KKV - snartman är bara ung en gång

Igårkväll/natt var den roligaste på länge. Var med sköna vänner, ett värdefullt samtal och endel blandade känslor fyllde mörkret. 
Myser i sängen en stund innan jag ska sätta mig i bilen för att fara till Pitä och lira lite boll. Ha det gutt så länge.Good or bad

 Första veckan, bara några kvar

Var lite trött så jag drog en nap på sista lektionen. Det var på psykologin som verkar mycket ointressant eller så är det bara vår lärare som är tråkig och gör allt tråkigt. Mest troligt därför jag blev trött... Man brukar säga "tur han/hon är söt när den sover" men dra mig åt fan va ful jag är, min favoritvinkel! Nästa gång ska jag överväga att ligga med huvet på bänken!
Första veckan är över, jag lever OCH de runt omkring mig. Låt oss fortsätta så.Det var längesen sist

 
Ikväll lyser stjärnorna och gud som jag saknat det! Kan ligga på marken och titta upp i all evighet.
Imorn väntar fler medialektioner (inriktningarna har dragit igång). Det här med media verkar inte alls dumt, tror det kommer blir roligt med något nytt.
 
Dags att sova, godnatt ugglor.När allt är mörkt tänder du ljuset


Min halv, min stjärna, sol och måne, mitt ljus, min lycka, min vägledning, min marsipanros, min närmaste, min ängel, min brud, min favorit, min Chuck Bass, min glädje, min biff, min ögonsten, min beliber, min snygging, min Emma, kära befolkning detta är min bästa vän!kan inte få nog av den

 Niello feat Phantomen - legendenMaggios nya

Veronica Maggio - Sergels torg
 
 Den är inte alls dum, vad tycker ni?kirra bild med Gustav ii Adolf

Ettorna överlevde våran nollning, bara Johanna som började gråta för att alla sprang runt och skrämde henne (en punkt i nollningen). Min brutalt sköna grupp kom tvåa, vi var tappra krigare men det räkte inte riktigt enda till toppen. 
Det bästa punkterna i vår (milda)nollning måste bli
- Stå på en stol i kungsfågelns matsal och skrika "sommarlov om 294 dagar"
- Ringa till Karl Petersen och fråga varför det inte byggs några lägenheter i Rovaniemi
- Fråga på Börje Olsson om de har en bajsmacka
- Köpa en klubba, stoppa kvittot i munnen och slänga klubban
Sedan hade vi ungefär 40 till punkter. Gruppen som vann gjorde alla utom en så vi hade bra motstånd. 
Nu hoppas jag att ettorna får sig 3 bra år och hälsar i korridoren!
 Gör det för dig själv och ditt välmående

 Vem har sagt att tonåren är lätta

Hang in there my friends.Det är inte Auschwitz vi pratar om

 
Idag på skolan har vi slagit våra listiga huvuden ihop för att planera nollning till 97orna som börjar ettan i år. Men det mest förvånande hände mitt i allt. En i min klass ställer sig upp och uttrycker sig "hur kan ni sitta här och planera något sådant här mot ettorna som redan är nog nervös och osäkra, jag drar". Jag tror inte en käft i klassen var beredd på det, verkligen inte jag iallafall. Jag tycker det är storslaget och starkt att säga emot en grupp när man tycker något är fel. Men i detta fall måste jag säga att det inte var tillfälle. Personligen tycker jag vår nollning är i mildaste form, fullt frivilligt och inte alls värre än vad vi "utsattes" för förra året. Tror även att resten av klassen samtycker om det, så min klasskamrat där 'kanske' du överreagerade en aning. Men alla tycker olika, dock kommer INTE ettorna bli skonade. Det är en kul grej och man lär känna varandra bättre. Som sagt är allt frivilligt, men komigen man får ju samtidigt inte vara någon pussy, i en tävling finns det en prispall, älska utsikten från toppen.
See u tomorrow little bitcheees!Årskurs 2

På torsdag drar lektionerna igång, då får man veta om media är linjen för mig. snaaaart

 Save me from being confused

 
 
 Som att du står på händer och försöker gå på molnen.Startar nedräkningen till det sista sommarlovet

Första skoldagen var ingen big deal, ny mentor som pratade om sig själv i 45 min och tre nya i klassen. Men nu börjas allt igen, klädesval, åka buss, gå i MASSOR av trappor, plugg osv.
Tagit farväl av en klasskompis som flyttat till Stockhom och kommer gå skola där. Våran klass kommer verkligen inte vara den samma utan honom! Men önskar honom all lycka i huvudstan och han kommer vara saknad.Sista lördagen på sommarlovet

Kollade Movits, tyckte jag inte var speciellt bra. Men senare på kvällen såg vi Gnucci som var fettbra och hade förbannat roligt. Det var sista helgen på sommarlovet och dags för skola imorgon. Känns bara extremt tråkigt och inget annat!Du vill ba ha sex

(Emma Lundmarks bild)
Ansiktet igår på musikens makt var så jävlafett! Stod längst fram och både jag och Emma fick ta i Herbert. Inte så dum kväll, tills det blev lite ledsna miner som det iprincip alltid blir. Men det löste sig och jag fick mitt mysiga sovsällskap som var bästa avslutet på kvällen.
Idag blir det mer drag och om vädret tillåter far man in till Gultza för att se Movitz. Se till att njuta nu sista riktiga kvällen innan skolan börjar! Håller tummarna att alla får en bra kväll, det förtjänar varenda en av er.
Och grattis Mos som fyller 17år idag!Mamma köpte sockar till mig

 You wear shoes every day

Almost every day.Glossybox nr 2

Åh vad jag älskar detta! Vill aldrig att dessa boxar ska sluta landa i min brevlåda. Den här gången var lådan fylld med fotkräm, duschtvål, nagellack, ansiktskräm och mineralprimer.Är det en bestraffning?

Jag var SÅÅ nervös när jag var på vårdcentralen tidigare idag. Hade skrämt upp mig om att jag var döende (självklart inte i närheten av det), så även fast jag hade mor vid min sida skakade jag som en rädd chihuahua.. Hur som helst är jag långt ifrån döende, men kry är jag inte. Blir att äta antibiotika under 10 dagar och efter det är det meningen att jag ska vara frisk. Yey, perfekt avslut på sommarlovet..!Just do it

Träningsresa med Sensia är bokad i år igen. Det blir att fara till Turkiet i oktober. Därför är jag sugen på lite nya träningskläder/grejer. Får lön snart från sommarjobbet och det kommer inte bli några problem att spendera. Dock ska jag spara en hel del till nästa sommar då jag och syster far till London och ser One Direction, som jag förövrigt glömt att skriva här. Vi fick biljetter ändå. Sweeet, right?!Sthlm med min favoritsyster

 
 
Det känns riktigt bra att få ha gjort något under detta sommarlov. Inte bara hänga i Luleå och blåsa bort. (Såg Marcelo från BB på grönan!) Nu är snart det roliga över, musikens makt väntar och sedan är det skola för hela slanten. Även fast man inte gjort överdrivet mycket på lovet så har det var fantastiskt med ledighet!Cause I remember how we drank time together And how you used to say that the stars are forever. And daydreamed about how to make your life better by Leaving town, leaving town.

 Leaving town - Dexter Freebish
 
Kan även flika in att jag är hemma igen efter tre fina dagar i huvudstaden med syrran. Har shoppat en del, gått på Grönan och ätit gotta. Imorn ska jag till vårdcentralen för att kolla upp hur cp jag är för tillf'ället (eller nå). 
Natti på er alla och GRATTIS till Alex på din 18-årsdag, puss och kram!Bästa veckorna

Det finns inga bilder på när vi jobbade... Nu får ni inte börja tro saker, vi alla jobbade faktiskt väldigt mycket under de 5 veckorna, eller nå. Vårat BDX green-gäng är det bästa, vi har haft extremt roligt och jag saknar allesammans. Man har insett att man kan ha det risigaste jobbet men bara man är omgiven av trivsamma människor blir det vad man gör det till. Jag har lärt mig en hel del, inte bara vilka "växter" som är ogräs utan även stå på huvudet, masken, busvissla (till en viss grad) och lite annat. Listan är lång på vad vi gjorde förutom att jobba, våra raster var händelserika. Tack alla BDX'are som gjorde mina 5 jobbarveckor så mycket roligare och fick dem att gå snabbt!
 
 Stockholm i mitt hjärta

 
Nu ska jag och min syster ta och somna sida vid sida på hotell Mornington efter en hel shopping dag. Vi båda har hitta en hög fina kläder, men mer shopping väntas både imorn och halva onsdagen. Grönan ska vi också hinna med imorgon, hur det nu ska gå (gått å blivit höjdrädd). Och så klyftig som man är glömmer jag telefonen i provrummet det första jag gör. Fick som tur var tillbaka den, har dock aldrig haft så mycket panik i mitt liv när jag insåg att den verkligen var borta. Aja, hemska tanke...! 
Ska somna snabbt så man får hotellfrukost nångång! Godnatt allesammans,Pengarna måste rulla in så jag kan leva

Gjort frukost till mamsen, känner mig lite översnäll. Men för att inte ljuga för sig själv är sanningen att jag fjäskar en aning för päronen för att kanske få med sig lite peningar till måndag då jag och systern far till Stockholm. (a)En pinne full med gift

 
Jag kan hålla i en, titta på en, slicka på en, peta på en, bita på en, lukta på en, tänka på en, trampa på en, tända på en, men aldrig dra in dens gift i mina lungor.
Tänk efter,,, det är inte värt! Tummen upp för dem som kan ha en cigg i munnen utan att frästas tända den!Instagram saknar spännisBrännarn!

Vill inte vara någon spännis på instagram som svullar om hur mycket de tränar (kommer säkert inte kunna stå emot det länge till). Men känner att här kan jag skryta lite. Var ut på en 6,5km springrunda i 21 grader, SVETTIGT. Jag hade räknat helt fel och trodde att jag sprungit på 4,5min per km, som är rätt bra. Men i själva verket var det inte ens nära så bra. Det är dock första gången på hela sommaren jag var ute och sprang själv, så jag förväntade mig egentligen inte någon kanontid. Var inte med på dagebs match mot Pitä pga att ljumsken krånglar lite och jobbet krocka lite. Matchen slutade förövrigt 1-1.
Det är mörkt på kvällarna nu. Hösten är påväg. Fick iaf höra en god nyhet på tal om höst, åker på träningsresa i år igen till Turkiet. I oktober, gryyymt!