What would we do without Oskar Linnros!

 
Oskar Linnros - Från balkongen
 
Oskars nya album 'Klappar och slag' är nu släppt!Watch me walk away.

En lektion på morgon, ovärt måste jag säga. Nu plugga, lyssna på Oskar Linnros nya och ta igen det jag missat under förra veckan. Huvudvärken är fortfarande inte helt borta och förlåt för mitt ordval men det retar fan gallfeber på mig! (nästan så jag kan säga att jag just skrev något som inte ens jag själv förstår, men allvarligt, vem säger gallfeber?!) Sommarvärme

Jag har haft en riktigt fin helg. Födelsedagsfirande, brännboll, morsdag och mycket värme!jag kan erkänna att jag blev besviken.

Satt i god tid bänkad framför datorn imorse för att köpa biljetter till One directionkonserten i London nästa år som skulle ha varit på min 18-årsdag. Men vi sumpade det så det blev inga biljetter.. Livet är orättvist ibland, men vad ska man säga lixom.. Det var väl någon liten brittisktjej som fick våra biljetter och är jätte lycklig. Good for her. 
Ska även flika in ett lycka till till alla gymnasieelever som springer statmaran idag, dö inte i värmen bara!För idag är det Emmas födelsedag, hurra hurra hurra!

Mellan oss fanns hat, avundsjuka och onda blickar som bara väntade på att få döda, men på vägen utvecklades till en blommande vänskap. Vi åldras, vi gror och vi växer, man har ingen aning om vad som komma skall. Men något jag är helt säker på är att så länge jag åldras, gror och växer med dig kommer det att lösa sig. 
Vissa dagar blir lite väl heta, vi får inte tillräckligt med vatten så vi vissnar... I slutet av dagen, när solen gått ner tar vi varan i handen och hoppar i poolen, håller andan under ytan en stund och sedan simmar som delfiner. ÖÖöööhh, va?
Vi skrattar och gråter, dansar och deckar, solar och fryser, sover och dygnar, skriker och bråkar, shoppar och hookar, tränar och slöar, fnyser och fräser. But still, våran vänskap rullar stadigt som traktordäck på en grusväg.
Även fast man inte får tillgång att göra något nytt när man fyller 17, så tänk så här; det är sista jävla året i våra liv vi kan dricka alkohol olagligt i vårt fosterland! (inte för att vi någonsin skulle göra det, nykterister for life✌)
Girl, I fucking love you. Grattis på födelsedan <3
 
Ni som följer mig på instagram har redan läst den här texten (för hoppningsvis) och ni som inte gjort det; FÖLJ MIG -> brennarn <-
Och grattis än en gång till min bästigaste Emma!Just because I can
20 maj

Egentligen får jag inte se tv, sitta vid datorn och helst inte ens hålla på med telefonen för att hjärnskakningen snabbar ska "läka". Jag har fortfarande lite ont i huvudet, därför var jag hemma från skolan idag. Imorgon är det mattenationella och även om jag skulle försöka hade jag mest troligt inte klara av att göra det, eftersom symptomerna är koncentrationssvårigheter och det märks tydligt att jag har. Jag kan tex börja prata om något och helt plötsligt glömma bort vad ämnet var. Men det är på bättringsvägen.

Nu till det viktiga!
Grattis på födelsedagen till världensbästa Vickevire! Bland den absolut mysigaste och snällaste människan på denna planet fyller 21 år idag! GRATTIS GRATTIS GRATTIS
 Hjärnan spelar mig ett spratt

Vs Malmberget igår, vinst 1-0. Kan inte säga så mycket om matchen för jag kommer inte ihåg den så bra. Fick en boll från nära håll i tinningen när det var 10 min kvar. Bland det obehagligaste jag varit med om. Jag fick hjälp av planen och när jag låg på sidan kom jag inte ihåg nånting av matchen, vilken dag det var eller var jag befann mig. Senare vid middagen hade jag sagt samma saker flera gånger och mådde lite illa. Idag mår jag bättre, lite huvudvärk. Även fast det bara är en lite hjärnskakning fucka det upp huvet ganska rejält. Inte något jag föredrar att göra om. Nu ligger jag inne i soffan och glor ut på det fina vädret, gissa om jag är nå less!SOOOOOL

Idag har det varit kanonväder här i Luleå. Och solnördar och solbrännaberoende som jag och Emma är så har vi legat ut på altanen hela dagen och svettats. Som jag saknat det och äntligen börjar livsglädjen fullbordas! StockholmsinköpenKöpte något mer plagg, men de.... är i garderoben.
Det är okej att skratta åt min bilder som är olika storlek/ljus/rakhet (om det ens är ett ord). Men dock är jag faktiskt inte värdelös på att fota, jag är bara helt enkelt inte perfekt!Dags för lite skola i mitt nya OBEYlinne
Stockholm 8/6-10/6

För tillfället sitter jag i en uberlökig buss på väg mot Kiruna för att lira lite boll. Tänker tillbaka på min grymma långhelg i Stockholm, One direction, shopping, sol och min underbara Johanna, precis vad som krävdes för bästa helgen på året. Tog flyget ner och tåget upp, oturligt nog så hade det hänt en olycka och rälsen gått sönder. Så från Vännes fick vi bussa i 4h. Jag vågar inte ens berätta hur less jag var när vi väcktes 6.30 och lokföraren (heter det så?) meddelade det i högtalarna..
Hur som helst är både jag och Johanna supernöjda över helgen och haft alot of fun. Lite ledsna att det är över men det var inte sista gången vi hade så roligt, det kan jag lova!Thank you for saving our lives, come back soon!


(jag har inte filmat någon av dessa videos)
  
Konserten var obeskrivlig. Helt klart det bästa jag gjort och jag älskar Johanna SÅÅÅ mycket för att hon ville ha med mig! Utan henne hade jag inte fått uppleva den mest fantastiska händelsen under mina 16,11 år! 8 maj 2013, en helt sick dag!!Let me say yeah a yeah a yeah yeah a yeah

Det är på riktigt, vi far imorgon klockan 06.50 till Stockholm och senare på kvällen kommer vi hoppa på Friendsarena till One directions låtar. Det kommer bli sååå amazing!
Inte nog med det, vi kommer shoppa i tre hela dagar också.
AAAaaaaaahhhh!!!! Watch it directioners, here we come!Mina babies har kommit!!

? :0
 
 
GodeGud vad jag har väntat på dessa rackare men efter allt krångel med färg osv har de finally arrived. De är helt underbara, inte nog med att de är sjuktsnygga, sköna som få också! Troligtvis de finaste skorna jag någonsin kommer äga.
NIKE FOR THE WIN!casual sunday

Idag har jag haft en äkta söndag. Knappt gått utanför dörren, klätt mig i dem mysigaste kläderna och kollat film i princip hela dagen. En oootroligt fridfull dag och damn, I like it!Not another depressing blog!............. -No, it's just life.

large.png
right...
Please don't be a lie
Vi kör på det

Vill bara att tiden ska gå snabbare just nu. Taggar upp till match med musik, seriepremiär ikväll. Vill spela NU NU NU. Dock kommer jag få spela på min favoritposition mittback (ironi), yey.. Aja, jag vill bara spela!
FULLFARTGårdagen kommer aldrig tillbaka men det hindrar oss inte från att skapa fler dagar liknande den

Det var alltså Valborgen 2013. Hade lite högre förväntningar på själva kvällen men den får ett 'mycket väl godkänt' eftersom den uppfyllde min högsta kriterie! För min del var kvällen "över" efter cirka 20 minuter, men nog var det trevligt. Och så spenderade Emma natten här så allt slutade ändå på bästa sätt.
Hoppas ni andra också hade en mvgValborg och en exemplarisk första maj!