Fredag en gång i veckan

Efter skolan gick jag till Kulturens Hus för att vänta på min syster som jobbar där, medan passade jag på att plugga. Jag tror det är något magiskt med det stället, man pluggar mycket bättre! Iallafall jag. Atmosfären är så.. pluggig. Enda tills 4pers började spela bongotrummor och dansa..?
Sen skulle jag och Malin leta julklappar men vad ska man säga, JAG blev en kjol och klänning rikare. Hehe.Vartenda steg han tar är konst

Såg Oskar Linnros live igår på Kulturens Hus. Måste säga att det är en liten besvikelse på känslan, sittplatser och en aning litet. Men det är bara för att jag jämför med festivaler och globenkonserter. Det var den negativa delen och Oskar ingår INTE i den kategorin. Han var helt fantastisk! Precis allt han gör fascionerar mig och hans musik,, jag vet inte ens med vilket ord man ska beskriva den med. Plus att han är fager som få och grym på scen!Man får inte underskatta Dollar

 
Efter skolan var jag och systern en sväng till DollarStore, shoppade tomtelakan till sängen (billiga men inte bästa kvallan, superfina dock), lunchade sushi (varför är det så dyrt egentligen?!;0), sen plugg och körde en runda med leksakerna (haha), avslutade dagen med att kolla Tom and Jerry med Alex (visste ni att Tom tar självmord i sista avsnittet?)
Imorn blir en händelserik dag med coachning och Oskar Linnros!
 nya leksaker

 Tidig julklapp. Som jag längtat! Nu kan man äntligen träna ordentligt i sitt lilla hemmagym.if this room was burning i would't even notice

 Lost

Jag vet inte om andra varit med om det, att ha så många känslor på en gång så man är helt lost och vet inte alls vad man egentligen känner.
En konstig blandning.. Dock kan jag inte sätta fingret på vad, kan man inte i vanliga fall heller, det är bara känslor, inget existerande föremål.
Vet inte heller om det stör mig eller ifall det bara är skönt att inte veta.  Troskant? Finne? Utsmetat smink? Genomskinligt plagg?

Har du nångång kommit hem från skolan/stan/fest, vad som helst, kollat dig i spegeln och då mötts av en extremt ful varelse, som ibland inte ens liknar en människa, eller någon detalj på dig som inte alls borde finnas. Alla gånger behöver det ju inte vara så brutalt men gissar att många har upplevt det och då ställt sig frågan; "åhnej, hur länge har jag sett ut så här?!" "jag träffade ju honom och såg han det då? tänkte han på det?" "men guuuud va pinsamt!" "varför just jag?!". 
I stunden tänker man inte på; "komigen det är mänskligt, kan hända alla." Men hur man än vrider på det är det ju precis så, det händer dagligen och spelar ingen roll om personen heter Kim Kardashian eller Emma Brännholm...
VAD ÄR DET HÄR MANNAR?!
Men om man har haft en kompis närvarande och den inte sagt något om det, då undrar man ju. Personligen säger jag här och nu; vänner, om ni ser något opassande på mig, säg då för fan till. Tänker ni att det kan komma ut fel eller låta elakt? Jamen vänd på det då, är det inte värre att jag ska gå runt på stan bland folk och se ut så? Vänner hjälper vänner, är ärliga. Många gånger är det inte ens en stor grej men kan ändå tas som pinsamt. 
Grow some balls and be a good friend! Jag hade gjort det för dig!Catching fire

JAMEN SE DEN BARA!!
 Något som betyder, något som ger mening

 
Tänk om det fanns något jag ville säga, och det var för sent. Jag skulle aldrig fått det sagt, och du skulle aldrig fått veta. 
Inget varar förevigt.så mycket bättre

Jag och Emma kollade 'Så mycket bättre' igår. Det var Ken Rings "dag" och fyfan va bra det var! Om ni är snabba så är reprisen på gårdagens program NU på kanal 4.

 
 
Ikväll missar ni väl inte EMA på MTV, 21.00-23.00.
 kings in the kitchen

 
Hemlagad sushi med Emster denna kväll. Måste säga att vi var extremt grymma för att vara första gången att laga det! 
Det blev maki med:
Ris (så klart)
Philadelphiaost
Lax
Gurka
Paprika
Avokado
Och några med räksallad istället för philadelphia, men det satt mig inte i smaken eftersom jag inte är något räkfan och det blev väldigt mycket räksmak.Fredag

 I don't exercise to be healty. I excersise to look sexy as fuck, naked!

 hängslen, long-time-ago

 Ja

 Jag kan inte säga desamma

idag fick man uppleva något nytt och oväntatmusikvideon !
De få gångerna man är på Hertsön

Äntligen får man lägga sig i sängen! Jag, min syster, min brors brud och hennes systrar har varit på Hertsön och lirat futsal med LSK, som förövrigt är tänkt att bli ett nytt damlag. Blandade åldrar och kunskap med en heldel vilja, det var inte alls dålig söndagkväll. Missade dock Solsidan..
Aja, men tagga skola imorn peeps. Inte länge kvar till jul-lov nu!Amen, I've learned my lesson

 Jag vill klippa av snörena

Har pågått (bågår fortfarande?) en ljusshow inne i stan för alla Lulebor, och de som är intresserade, vilka de nu ska vara. Sorry, vet att jag sänker detta "underhållande" evenemang. Men jag blev så besviken igår när vi stod i Södra hamn och väntade på att 150 lysande balonger skulle släppas upp i luften. Nedräkningen från 10 började och när "startskottet" ljöd så släpptes balongernas snören till att bli ännu längre snören... Was that it? Really?! Ja... Storslaget! Jag tappade min jävla haka!
Okejokej, jag har en bitterfitta-dag. Det var säkert större delen av publiken som tyckte det var svincoolt, I can't blame them. Men då har ni INTE sett mycket... Far på kvällen och titta på Bergnäsbron när den lyser, till och med det är coolare. Men egentligen, vad vet jag lixom? Jag är ju ingen expert på balonger med små blinkgrejer i sig och som hänger i långa snören.Joseph, trodde så mycket mer om dig

Nejnej, inte alls bland de bästa filmerna jag sett. Jag hade ingen aning om handlingen men att Joseph var med gjorde det automatiskt till en bra film i mina ögon (innan jag hade sett den alltså). Jag, Moa och Linnea tog tillfället i akt att dra en spontanbio igår och Don Jon blev det. Hade jättegärna velat säga att jag rekomenderar den, men nej, det gör jag inte. Eller vadå? Vad kan jag om film.. Se den. I don't care. Men kolla trailern innan, fast egentligen borde man inte det för den spoilar hela filmen... Men ja. I don't care.
 Avslutning behöver inte betyda föralltid

Lagavslutning med fotbollen denna halloweenfredag, det bjöds på sportlir, bastu, pizza och musik. Trevligt!
Tack för ett lovande år brudar.
 I sökandet efter en kökslampa

Vi hittade ingen kökslampa..