Lite stativben


Nya lubbartajts och en träningströja av pappsen, båda i Nike. En bäddsoffa till min garderob/gästrum. Och en tvbänk till vårt kaos till vardagsrum. Dunderperfekt! Ska ut på en sväng och provköra träningskläderna sen. Men nu ut och kratta, det tar ju då aldrig slut löv..Inget att hänga läpp över

En tung förlust idag. Nog borde man skämmas över siffrorna 1-9, men det var ett bra lag vi mötte och vi hade en utespelare i målet (som förövrig gjorde en grym insatts). Det är bara att tack och bocka för ett hårt motstånd. LSK damlag -14


Här har vi årets lagbild. Några stycken är inte med pga jobb osv, tråkigt!
På måndag är det match igen (vs Älvsbyn) och det blir primär att kliva ut på Hertsön LSK IP och kalla det för hemmaplan. Det känns grymt och jag längtar!Niha?beautiful!!!

 hatar att stå i skuld

Lite tb över det hela.I natt sover jag helt ensam

Det är väldigt tomt utan Emma vid mitt huvud. Iofs skönt att rulla runt i sin egen säng, men tomt. Jag kommer somna nöjd (fick just ett sms, ovant som fan!) även fast jag gärna stannat kvar ett tag till i Malta. Då hade jag kunna bättra på brännarn ytterligare, eftersom det var en stor jävla besvikelse att komma hem och se pappa sjuhundra gånger brunare än jag. Han är utomjording med sin förmåga att bli knallbrun efter 10 min i solen.
Men tack och hej, jag fortsätter Malta-berättelsen när jag inte är så här trött. Natti mannar!Du är den bästa som jag vet, i hemlighet

Det är redan fredag och vi har två hela dagar kvar här i Malta. Sen packar jag och Emma våra väskor och lämnar detta lilla land. Än så länge har vi haft det riktigt skönt, dock blåst en aning. Idag förväntas regn, men det tänkte vi jämna ut med en partykväll. 
 

En snubbe som jetpack'ar.sol, vind och vatten

Just checking in för att säga att jag mår gött!
 :(


Halston, vilken lyckost..! HON ÄR EN OST!!!Byebye Sverige. Hello Malta!

 Den var grov redan då
Dubbelhakan 2005.det här går jag inte med på

Tackar gudarna för lov, men vilken helvetes-dag det varit..! Har varit hos sjukgymnasten och min ljumske är trög på att bli bra, så den tar verkligen den tid den behöver. Sedan var jag hos tandläkarn. Kom dit ungefär 10 min tidig och satt sedan och väntade i 45 min på att få gå in till tandfittläkarn 2 min för att hon skulle säga "Det ser bra ut, tack du kan gå nu". Rövhål, snacka om att jag blev less! JAG SKA ALDRIG MER GÅ TILL TANDLÄKAREN!!! Efter den inceidenten flöt dagen på i långsamt och tråkig tempo, som det alltid gör på skolan.
Nu har jag kvar att skriva en novell, filmanalys, plugga idrott, engelska, körkort och matte. Och direkt kan jag ju meddela att DET KOMMER INTE ATT HÄNDA! 
Fuck off med lov om jag ska ha mer plugg då än i vanliga fall.
Mitt LSK spelar nu match mot BAIK och jag hoppas det går vägen! Håller tummarna här hemma. Jag spelar inte för jag har något ont i öronen och måste packa, för imorgon bär det ju av till Malta!amazing ass!

Det är SÅÅÅÅÅÅ snart!!buggande smaklökar


Middag på Cg, såååååå gott! Shortrib och oxfilé med rostad potatis, nom.Nomnomnom


Godisgott och de har kurvor. Ny vecka, nya tag, yähI helgen har jag kört mammas bil genom en biltvätt, storslaget! ✔️ Lirat match (Coop norbottencup) mot Hemmingsmark, vinst 2-1. Fick inte näta, men gode va det var nära.
Börjat packa för Malta. Ändå svårt, jag kommer knappt ihåg vad jag brukar ha på mig under sommarn. 
Och tidigare idag har jag dragit en blund i soffan, så är inte ett dugg trött nu... Ett sånt elände. Det är bara att vänta på det trött, man får ju då skylla sig själv.@radion


Hänger.
Just doin nothing at all.
Mamma jobbar hårt och visar musikvideos på Youtube.
Snart bär det av till skolan.
Bara en vecka kvar.
Sen lov.
Och Malta.
ALLA ÄLSKAR FREDAGAR!Bday


Idag fyllde syrran 22, grattis än en gång! Hoppas dagen blev skaplig åtminstone.