Redo för kallare tider


En ny ansiktskräm från Kicks, Biotherm 360kr (kampanj, ordp.450kr). På det fick jag även med en gåva på tre småtubsprodukter.
Från Rusta tog jag med mig hem Doves winter care (limited edition) 24kr.
Lite mer redo för vinter än vad jag varit tidigare iallafall.jakten på hudskatten

Nu är jag på jakt efter en hudvårdserie igen. Proactive har jag provat på och den gav lite blandade intryck, men i längden (efter ca 6 månader) kände jag att den inte hjälpte just mig. Då gick jag vidare till Emma.S, det var mot vintertid och jag märkte skillnad direkt. 
Under sommaren har jag inte använt smink och rengjort ansiktet oftast endast en gång om dagen med Nivea refreshing wash gel, vilken dröm! Jag fick uppleva någon enstaka finne då och då. Tråkigt nog förändras allt när skolan börjar, smink, stress (FINNAR) osv. Därför letar jag runt på nätet och butiker efter något som verkar lovande. Jag har inte bestämt mig ifall det blir en omgång till med Emma.S eller prova på något nytt.
Hur som helst provar jag på DETTA ikväll för att jag aldrig testat och vill veta mer säkert på vilken hudtyp jag har. (Länken går till Veckorevyn där det finns ett tips hur man får reda på sin hudtyp.)jag älskar sommarlov alldeles för mycket!

Hur supertragiskt är det inte att erkänna att detta sommarlov var mitt absolut sista.. Imorgon dras det igång igen, ett år och sedan utspring med studenthatt och hela köret. Vi kör på det!
Sommaren har iallafall varit otroligtskön, större delen har jag tillbringat i stugan för att det varit alldeles för varmt att vara i stan. Mycket mer än så har jag inte anstängt mig, som vanligt har lovet blåst förbi fort som fan. Denna sista dag tillbringar jag i soffan med någon (några) bra film.