som jag längtat ٩(-̮̮̃•̃)۶

NU, äntligen lite lov.
Matteprov x2 √
Svenskatal √
Svenska argumenterandetext √
Engelskatal √
Italienskaprov √
 
Vad som väntas...
Media analys
Läsa en bok både på svenska och engelska
Träningsplanering inför milen
Manus till redovisning av realismen
Plugg till körkortet
 
Mitt lov ser dock inte speciellt ledigt ut... 
 



I am teen feet tall

Afrojack - Ten feet tall



Spottar på dennes grav

Hatar, hatar, hatar!! Och jag har en riktigt bra anledning. Den smittade mig. Jag fick alltså ögoninfektion tackvare L'oreal Telescopic Mascara. I 3 veckors tid varade och kliade mina ögon + att jag inte kunde ha någon mascara i huvudtaget. L'oreal kan lägga sig på hatthyllan och stanna där, otack och hej, ni har härmed tappat en kund!



Rea på rean


Tamaris-tofflor 79:- Nilsonshoes
Ni ska bara veta hur bästiga de här är! Man skulle kunna tro att de inte är så sköna med en hård "sko"sul, men åhjo. Gossiga, sköna, varma och en fin färg, perfekt till lovet.



ZZZZzzzzzz


Fullständigt orkeslös! Skottade 50 min, ben 1,5 timme och 3 mattetal som gick åthelvete.. Låt mig bara sova, det är jag åtminstone bra på.



Fortsätt bläddra


Jag har halkat efter med träningen, men nu ska jag dra på snöskorna och kila över till mitt gym. Bara det att jag kommer behöva skotta i någon timme för att komma fram till dörren, det har snöat som satan i natt. Aja, det är ju också träning. 
Tjingtjing.



Zebrorna


Zebrajeans - Monkey




kom med förslag

Modell : Malin Forsberg
Fotat : Brännarn
Redigerat : Simon Blom
 
På median har vi haft ett projekt att koka ihop en tidning. Jag och två andra i min klass tog beslutet att gör en sorts kosmetik/skönhets -tidning. Denna bild på Malin valde vi som omslag och det blev bättre än bra! Helt strålande!
Härnäst kommer vi att starta med förarbete till ett radioprogram. Vi får inte ha en målgrupp som matchar oss (alltså tonårstjejer) därför är vi sugna på att ha unga killar istället. Det blir en utmaning och det som skulle hjälpa oss en heldel är ifall någon har ett bra ämne på lager man skulle kunna skapa något runt. Ett radioprogram som intresserar tonårsboys, alla förslag är välkomna.



I wish I could make it easy. Easy to love me, love me. But still I reach, to find a way. I'm stuck here in between. I'm looking for the right words to say

Mr Probz - Waves



Alla tycker om Björn Gustafsson

Söder om folkungagatan, ärligt ser jag det bara för Björn och det är helt klart värt!



Plask


Istället för det långa klagoinlägget blev det en värdefull avslappning. Var jag värd det, nej. Behövdes det, ja!!
MEN jag tog mig an lite plugg och med det sagt är jag helt slut så natti.



Finns det på riktigt?


















legend

 John Legend - All of me



just hangin around, in ma bed


Råkade ställa väckaren en timme för tidigt. Allvarligt så skulle jag behöva någon som ställde den åt mig, det händer allt för ofta att jag vaknar tidigare än vad som behövs. Det gör ju inte så mycket iofs, kan ju plugga italienska nu när jag har tid. Kommer dock inte att hända..
Snart är det frullen och fotbollsträning. Förresten, hur gudalik var inte Kalla igår?! Sick.



Back off


Hon må vara fin och allt, men helvete å, låt han vara singel ett tag! And sorry to say it, but you're a reeeebound... Aoutch.



drömmen i oss lever

 Kartellen FEAT Timbuktu - Svarta duvor och vissna liljor



it's my heart you're dealing with

The Perishers - My heart
Det tynger så det gör ont, innerst inne säger något att det är omöjligt, lönlöst "du kommer ändå gå ur ringen som en förlorare". Men man vill ändå ha det såååå bad, är man maschorkist eller är det något mycket starkare än så?
Feg? Lögnare? Osäker? Patetisk? Ja, ja, ja och ja. Men fortfarande har jag ingen aning, det jag vill ha är svar.



happy valentine's day

Denna dag hade jag ingen turturduva att dela med. Min andra halva är långt borta i Gällivares berg så jag åt sushi med mamma, unnade mig träning för första gången den här veckan och sedan Entourage. En helt vanlig fredag helt enkelt. Dock hoppas jag att alla couple där ute överdrev som fan och utnyttjade dagen till fullo.
 



I take over the world

 Mac Miller - Donald Trump



I know I shouldn't tell you

 5 seconds of summer - Wherever you are



Översvämning

 
Vart är Noa med sin ark när man som mest behöver honom?!



Sliten.Trött.Hojja

Är det inte meningen att man ska vara utvilad efter helgen? Jag har iallafall inte lyckats.



Det höll mig vaken halva natten

Nu är jag vaken.. igen. Om inte allt för länge vandrar jag över till Örnäshallen och ska döma basketmatch. Jag har sovit otroligt dåligt, antar för att jag är sååå nervös. För jobbigt! Jag ska fan inte ens spela matchen men är ändå mest nervös i hallen. 
Igår lira jag första fotbollsträningen med vanliga fotbollsskor, i Arcus. Yiies, denna säsong alltså. BangBadaBom, vi kör på det! 



måste lära mig att hålla tungan i käften

Dags för en ny pose känner jag..!



Jag är redo

Dessa goa Vans från Nilson Shoes. Lite breda för mina fötter men jag älskart. Låt våren komma!



Precis vad jag gjorde

 



Paradise

Äntligen är Paradise Hotel snart över! Jag såg två avsnitt och efter det var jag fast. Jag håller helt med om att det är bara skit, men vad kan man säga.. underhållande är det ju! Finalveckan börjar idag, förväntansfull som få och längtar tills jag får gå och lägga mig före 23 på måndag,tisdag och onsdagar. Good luck Aina och Thobias!!



Jag är LSK'are

Snart iallafall.
Det känns roligt med något nytt. Ny förening, nya lagkamrater, ny hemmaplan, ny färg på tröjan, jag är väldigt exalterad! Mest för att jag inte har någon aning, vad som komma skall lixom. Utan några större förväntningarna skiver jag vidare på ett nytt kapitel och rubriken är LSK.



Februari

 
Under februari månad - (januariutmaningen) wall sit, wall pushups (vanliga armhävningar på knä), squats och plankan. Challenge exepted.



Happy Birthday!

Grattis Harry! Redan 20 år, känns som att det var igår du blev myndig men nu är du man på riktigt!



Det finns inget annat än det jag gjorde igår och i förrgår och dagen innan det.

Vad är det här? Goodgirl eller bara nolifer? Sussa tidigt, plugga mycket, träna bra.. Ja, vad är det egentligen? En sak vet jag, spara endel pengar som jag kan lägga på annat än minnesluckor och spyor på golvet.
Kan inte denna fas bara dö.. Eller åtminstone flyga förbi. Ge mig något nytt, något intressant, något som vanligvis inte hör till min vardag. Give me a fucking bigbang and a camel!