ingen gör det åt mig

Träna, plugga, äta? Vill egentligen skippa allt och lägga mig i soffan för att kolla Entourage. Men fan heller! Det är bara å ligga i, man får inget gratis här i världen..
 
 



ännu en musikvideo

One Direction - Midnight Memories



Gossip

Modebloggaren Viktor Frisk och Paradise Aina. I didn't know!!! Är jag helt brutalt efter, varför berättar inte folk sånna här viktiga saker för mig?! Skamligt mannar.



love in the air

Triangeldrama utan drama.. då blir det en trekant va?!



Challe och Nicke

Om ni inte märkte det tidigare så ser ni här och nu hur extremt lika Charlie från Sons Of Anarchy (Jackson) och Niklas från årets Paradise Hotel är. Jag tycker det är sick!



´´

 



Vi förenades och det kändes bra

Jag och Carina passar bra ihop. Vi förstår varandra. Även fast man ibland glömmer kopplingen så ger hon inte upp, att starta på tvåan är helt okej och det bästa är att du har en fet motorvärmare. Framöver ska jag vara snällare mot dig, helt ärligt skulle du vara ett vrak utan mig. 



Åh neeeej!!!!

Tossibild på skolan. Fyskam. 
Men iallafall ny jacka från Monky, rea ni vet.



Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

 
 79:-
 



Nike

Hoppas fossingarna mår bättre i dessa, imorn provar jag dem på träningen. Svett och tårar, förhoppningsvis inge blod.



Vänner och alla som jag känner

Hej polare! följ mig på instagram och ni får leva resten av ert liv med lite mer Emma (;



Där kvalsterna bor

Har lagt mig i sängen igen. Jag är inte sjuk, jag har inte ont någonstans, jag skolkar inte, jag är inte trött, hehehe. En bra jävla fredag är när man redan har sovmorgon så man fått sova lite längre och sen får ett meddelande att läraren till första lektionen är sjuk. Fantastiskt!
Igelkottrutschkana i Stadsparken. Lovisa blev fettexalterad!



På andra sidan av gatan

 
Clarion är superfint! Råder er alla att fara dit för att bo, supa, spaa jajaja! Maten var dock inget storslaget måste jag tyvärr säga, allt annat imponerade!



lillördag

Sitter hemma hos min syster. Väntar på runda på stan och middag på susters jobb 'Hotell Clarion'. Intressantare är så blir det inte.
 



‘’

Unnade mig ett bad efter en otroligt stressig dag. Började med att klockan inte ringde på morgonen och efter det fick jag en extrem huvudvärk. Nu är klagandet är över, snart Paradise och sen sussa.



Blod, svett och tårar var det va?

 
 
 
Färgat håret och lirat fotboll. Skulle vilja bli mer ljushårig men så blev det inte den här gången. Träningen sabbade mina fossingar endel, blod och lite väl ont att gå. Hojja, godnatt!



reunion

 
 
Hade en väldigt bra dag igår! Klev upp i bra tid, for in till stan med Emma och shoppade en del, bland annat hårfärg och födelsedagspresent till min 10åriga granne. Hon fick ett rosa och ett silvrigt nagellack och en 'vännerbok'. Kollade Entourage (riktigt jävla bra serie) tills det var dags att gå ut i kylan igen för att fara än en gång in till stan med Moa och Linnea för middag på Pastabacken och biobesök.
 
Vi såg Leonardo i The wolf of Wallstreet, personligen... tyckte jag den var lite för lång, vissa stunder extremt rolig men inte den bästa filmen jag sett med honom.



Istid

Mellan 15 och 20 grader kallt nu för tiden, om man går ut med för lite kläder får man be till gudarna. Men "bara" 3 månader till Malta, hang in there mannar.



say something, I'm giving up on you

A great big world & Christina Aguilera - Say something



Ironi eller inte?

Mamma jobbar, pappa jobbar, syrran dissar, med bror är det nog ingen idee, inget husdjur, inga pengar på telefonen.. This is the best thing som någonsin hänt mig!
 



stirra i taket, räknar spikar, om och om och om och om och om och om och om igen

 
 
 
Sjuk. Varit hemma från skolan, fuck this shit. Jag är inte ens nog sjuk för att vägra kilva upp ur sängen och ha mamma som en slav direkt när jag behöver det. 
Kollat tv och druckit varmt är vad jag har gjort. Men kom igen, jag vet inte om Gud läser bloggar men ge mig feber åtminstone..! Krälar mig mest troligt till skolan imorn, först måste jag bara lösa detta problem med att jag försökt somna sen klockan 20. Jag älskar att sova men tydligen är det inte tillräckligt..



crazy, such a lovely word

 



Aj.... Ohyeah

 
 
Varit på ännu en träning med LSK och det är riktigt roligt. Jag måste dock dra mig iväg och prova med LDF och se hur det känns med de nya tränarna och lite nya lirare. När återstår att se. De senaste veckorna har jag bara styrketränat och inte varit när konditionsträning, men det gick bra ändå. Fast det var mina fötter som tog smällen, blodiga och ömma.. Hårding!
 
Det verkade som att många (precis som jag) gillar Ashton lättklädd med tanke på den ökade siffran på besöker av bloggen, så här kommer lite kvällsmumma.
 
 
Fuck me!



Ashton, nude... Again!

 
När 2 1/2 män är som bäst! Från och med säsong 9.



en vanlig lördagkväll...

 
 
...nu för tiden.



you got what I need

Biz Markie - Just a friend



Jag känner ingen ånger, bara längtan

 



Så länge jag är med dig är jag ingen nolifer

Inte jobbigare fredag än någon annan. Ligger i Emmas mastersäng, kollar lite tv och väntar på fruktsallad med citronvatten till. Yes, I'm lovin it!



Helt slut, GODNATT

ZZZzzzzzzzzzz



Bland molnen?

 
 
 
 



Bara en onsdag

 
Tråkigt att vara tillbaka i skolan igen. Jag trivdes rätt bra med lovet.
Denna kväll några arbetstimmar i garderoben på KH. Men fick ingen bild eller autograf av Tobbetrollkarl :( (bitterfittEmmaLs fel!)
Nu sova med en gång för skola imorn 8.15-16.40. fuck



Åsikter och tankar blir till svar

 
 
 
 



Lines may divide us, but hope will unite us

2008 - Drama | Historia | Krig
Jag har aldrig gråtit så mycket till en film förut...!



Ingen bryr sig, ingen klagar och ingen kan stoppa mig

I natt sover jag på soffan, bara för att jag kan och den är så extremt-jävla-feting-skön! Sov gott



do it

 



krig är en ond cirkel

 
Pearl Harbor
2001 - Action | Drama | Romantik
Baserad på en sann historia då Japaner anföll den amerikanska fartyget Pearl Harbor.
Medverkar gör bland annat - Josh Hartnett, Ben Affleck, Matthew Davis och William Fichtner
 

 
Black Hawk Down
2001 - Drama | History | War
Baserad på en sann historia om slaget i Mogadishu.
Medverkar gör bland annat - Josh Hartnett, Eric Bana, William Fichtner, Orlando Bloom, Ioan Gruffud och Tom Hardy.
 
Två väldigt bra filmer, dock sjukt hemskt att det hänt på riktigt. Men det hjälper endel när Josh Hartnett förgyller skärmen med sin sexighet.



spralligabruttan

Spenderat överdrivet mycke tid med min granne under lovet. Lustigt hur mycket man kan ha gemensamt med en 7,5 åring, 10 år skillnad men ändå så lika.



I don't want to be your hero

Family of the year - Hero



Ansiktsvård - [≈±≈]

 
Duschrutiner
Svett kan täppa igen, bilda bakterier och ge upphov till akne på kroppen. Rygg och bröst brukar vara speciellt utsatta områden. Att duscha direkt efter träning är en enkel lösning. Att sätta på sig en ren t-shirt (helst av bomull som andas) hjälper också ifall du ska färdas hem efter ett pass. Även gammalt smink och svett tillsammans kan täppa till. Se till att torka av ansiktet innan du tränar. Obs! Även fast du "torkat av" ansiktet innan träning, tvätta av sminket innan du går och lägger dig, det är mest grundläggande i hudvårdsrutinen – alltså ett måste.
 
Hårprodukter
Finnar och orenheter i pannan kan bero på gamla rester av balsam och stylingprodukter. Oljor och kemikalier i hårprodukter kan irritera, täppa till och orsaka akne. Se till att du alltid sköljer ur balsamet ordentligt och använd ansikts-rengöring som sista moment i duschen. 
Se sen till att hålla stylingprodukterna borta från huden.
 
Mindre mängd
Var sparsam med täckande produkter. Runt ögonen kan din concealer sjunka ner i fina linjer och förstärka dem. För mycket foundation och puder maskerar även hudens naturliga lyster och gör att du ser äldre ut och tröttare ut. 
 
Bär rätt färg
Ser huden trött och trist ut? Färg på kläderna gör att du genast ser piggare ut. Rosa ger till exempel huden en varmare ton och är en färg som, vetenskapligt bevisat, appellerar till både män och kvinnor.



du e så, yeye, whawha

Fick mig ingen nyårskyss, men är glad över en godnattkyss iallafall.
Imorn tas nya tag, träna, övningsköra och maaaat. 



Bye bye 2013

 



Gott Nytt År

 
 
Hoppas alla där ute har tagit sig hem säkert och inte mår allt för dåligt. Tidigare sa jag att 2014 skulle jag ta lärdom av saker, och det höll på att gå helt åt helvete det första som hände..
Det blev middag med mamma, skål och raketer. Nu ligger jag i en gästsäng och ska snart börja dra mig hemmåt för att påbörja mitt år med That 70's show, eller nå sånt.
Jag säger till er som min mor sa till mig; jag hoppas ni får ett bra 2014 och fyller det med det bästa av allt fint du vet. 
Gott nytt år!