Rullaaar


Nu känns det som att allt bara flyger fram, speciellt tiden. I en vecka har jag varit i stugan, solat, åkt vattenskoter och varit motor till bror när han skulle vindsurfa utan vind. Igår kirrade syster Malin en jobbdag ti mig på Klubbviken (för er som inte vet är Klubbviken en ö) i restaurangen och förhoppningsvis blir det fler jobbdagar till veckan. Mitt andra "extrajobb" på Clarion går lite trögt, men det är klart förståerligt att de behöver mer folk på Klubbis i den här värmen!
Nu ska jag äta frukost och sedan hämta storebror för att rulla iväg till stugan igen. Ikväll blir det middag med gussarna och Lulehamnfestival.Bråvalla 2014

Bombay Bicycle club
Stötte på Angelica Blick
Ron Pope och Belle & Sebastian
Här är gussarna jag drog med mig hela vägen från Lule till ett tält i Norrköping och Daniel Adams Ray förstås (vi stod näst-längstfram!!!)
 
Movitz och en Zacke på besök
The Kooks
Fantastiska Veronica Maggio med Håkan Hellström som spelade den bästa svenska låten som skapats
Kings of leon
Josh Record och Panda da panda
Family of the year
Kanye West
Och avslutningen Axwell X Ingrosso, bland det fetaste jag varit med om. Bra musik med fyrverkerier och ljud/ljus-effekter.
Vi såg även många många fler artister och det var verkligen helt ffantastiskt. Bråvalla är den första stora festivalen (med tältningen och hela paketet) jag varit på och jag har lärt mig mycket jag ska göra annorlunda om det skulle hända att jag kommer mig iväg ännu en gång. Jag hade gärna radat upp allt till er som också är festivaloskuld, men ärligt talat så kommer jag inte ihåg det jag tänkte på när vi väl var där. Kanske att det kommer tillbaka till mig.
Kul var det iallafall!