kanske att jag glömt berätta

Imorgon tar jag flyget till Arlanda, tåget till Norrköping och då är jag i staden där festivalen Bråvalla ska befinna sig kommande helg. Bastille, Imagine Dragons, Kings Of Leon, Lewis Watson, Passenger och många fler väntar på oss.
Och btw, körkortet sitter fint i plånkan!
 



Ett toppendygn


Min midsommar blev en stor variation. Det började ute i skärgården och slutade på andra sidan stan. Roligt var det!



Tack för ikväll





Superbrudar som besökte mitt hus denna kväll och grillade och kalasade. Tack mina sköna!



Det är ta mig fan bra

Sommarlovet har levererat ett körkort, de två första dagarna på jobbet (restaurangen på hotellet Clarion) och födelsedagskalas väntas imorgon. Klockan slår snart 03.30, jag kom nyligt hem från jobbet och ska nu dirrmode i säng! Inte länge tills jag ska upp och hacka massa grönsaker.



måste se den

 



jag kan inte fatta att jag sett dem live

 5SOS - Don't stop
 
5SOS var förband för One Direction i London, helt otroligt bra!



London -14 |

Hemma igen efter 5 dagar i London. På vägen dit blev flyg försenat, ganska misslyckat eftersom vi tappade en hel dag när vi fick vänta och vänta och vänta... Hur som helst är det ett otroligt fint och mysigt ställe. Det toppar helt klart de ställen jag besökt hittills! Det finns nästan allt där, ubertrevligt folk, vacker omgivning, bra väder (vi hade turen att det endast regnade lite en dag, annars sol och värme), bästa shoppingen och jag vet inte på vilket vis jag kan besrkiva hur snygga män som vandrar på gatorna!
 
Nu antar jag att det är sommarlov, imorn tar människor studenten och ett år återstår tills man själv står där.



Hello mate


Här bor vi.
Och idag är min födelsedag!



Här trivs jag

Vi har hunnit landa, hitta vägen och smält alla förseningar med flyg och bajskorvar. Idag var det väldigt fint väder och vi har shoppat så mina hälar skrikit. Urban Outfiters, Vicoria's Secret, Primark, Top Shop, Pull & Bear, Forever 21, Zara, Starbucks, Pizza Hut och mer där till. 
Nu ligger vi i den söta lilla lägenheten, för att snart kliva upp igen, sista dagen som 17år.





Det går bra, åde

Flyget från Luleå till Arlanda blev försenat 1,5 timme. Flyget från Arlanda till London blev instället och ombokningen är nu en timme försenat. En hel dag borta från Londonutflykten, fuck my life och nej, jag överdriver inte ens. VI FICK STÅ I KÖ I 1,5 TIMME, för att boka om flyget. Detta är inte menat helt enkelt!



Allt har ett slut


Vissa saker kan man inte rå för helt enkelt.



Födelsedagsfirande



Igår fick man ha sitt lilla roliga med en salig blandning. Idag blir det packning för full styrka.