Sol, nät och bil

Idag som egentligen är igår. Om man ska vara korrekt kan jag inte säga idag för det är faktiskt igår... Så fick jag NÄTA! Perf. Gjorde 1-0 målet och matchen slutade 4-0 vs Gstad.
Konstigt nog fick man ett samtal när man satt och pluggade så flitigt, det blev att åka bil istället. Det poppar upp massor av vänner med körkort nu helt plötsligt. Skojs. 
Nu är jag trött så nu ska sova, för sånt gör man när man är trött. Imorn som egentligen är idag... Blir det att växla pengar, för på onsdag far vi!Lill-lördag "dagen till ära"


Imorgon åker mina blåbär till Turkiet och när de har kommit hem är jag redan i London. Lill-lördag, som det faktiskt är, rörde vi ihop en vanilj/choklad/blåbär -milkshake. Bästa onsdagen på länge!Pull And Bear

Jeans från Pull and Bear anlände idag. Perfekt! 
Min rygg ser ut som en rumpa..
 jag vill inte leva i denna rasistiska värld!

Jag fick lära mig det när jag var lite och det gäller även vuxna!
Sköt din egen skit och det är bara ditt eget fel att ditt liv gick käpprätt åt helvete.Låt mig grina lite


Träningsvärk är bra, tecken på att man har pressat sig! Men jag vill inge mer. Jag vägrar ställa mig upp och jag VÄGRAR att gå. Detta är värt ett HOJJA! Och jag har dragit slutsatsen att träningsvärk inte går över av träning så jag ska väl ligga här i en vecka eller så, tills det gått över. 
Med mycket smärta lirade vi ändå en rolig match i Kiruna. 0-0 blev det men herre vad vi lirade. Sån där match man aldrig ville skulle ta slut. Men, det gjorde den ändå och det tackar mina ben för.
Imorgon är det ledighet eftersom vi sprang milen igår och även torsdag fredag. Sweet.Lubben på stubben

Trött och sjukigare.. I en vecka har jag varit förkyld med halsont, nästäpp och lite ont i öronen och det förvånar mig ju inte alls. Nej då. Idag hade vi milen med skolan och OFC ska man inte få vara frisk till det. Men jag tog mig runt iallafall, dock besviken för jag känner att jag kunnat prestera bättre om jag inte haft förkylning i kroppen. Min tid blev 52.53.
Förkylningen blev inte direkt bättre efter det och imorn bussar jag och fotbollslaget till Kiruna för att lira. Lysande! Får se om jag dör nu eller sen.. Närå, det sprattlar i kroppen efter fotboll! Blir alltid lika sugen när man är sjuk och inte kan vara med.
Ye, samling klockan 7 på morgonen så det är lika bra att släcka.
Men något roligt som hände idag var att Emma fyller år och jag fick ge Bråvalla-biljetten i present. Tro mig när jag säger det, hon blev lite glad ändå. Lyko


ÄLSKAR att få paket!Imorgon spelas vi på radion


Vårat skolprojekt då vi gjort ett radioprogram med barn och för barn sänd i radio imorgon. Det har varit extremt rolig, det var första gången vi gjorde något sånt här från scratch och resultate blev en mysig halvtimme. Lyssna 9.00!
Ny färg


Min tanke är att ha lite ljusare, absolut inte blont (inget illa menat til blondiner, men inte blont på mig) men ljusare som sagt. Istället fick det bli som förra gången mer åt det brunare hållet. Nu i början är det en aning rött men efter några tvättar liknar det något.gulle dig

Idag blev jag lite glad när jag fick träffa min mamma som varit bort, i Italien faktiskt. Hoppades, men ingenting visste, att det fanns en Victoria Secret -påse som väntade på mig. Underkläder kan man väl ändå aldrig få för mycket av, så tusen tack till mamse som fyllde på förrådet en aning.nothing lasts forever

Simple Plan - Perfect
 how far will you let me go

American HI Fi - Vertigo
 Vem släppte ut trollet?Trots massa ledigt så blir det måndag igen. Bara att säga natti och lägga sig i dubbelsängen. Japp, jag sa dubbelsäng = MYCKE plats!jag önskar mig tid


Emma gav mig vingar


Min EmmaPemma tog fram skillsen igår och gav mig vingar, hon är en riktig pingla på att göra eyeliner!