Bus men inge jävla godisJag och jag i Kim Kardashian-spelet hälsar alla Happy Halloween! Och nej, jag orkar nästan inte med mig själv hur hårt jag har fastnat för detta spel. Det förtjänar ett lol!
HadeeeEfter allt vi gått igenom är det dags att ta farvälJag har tillbringat en del tid (mer än vad jag brukar, alltså typ laga frukost, lunch OCH middag) i köket i början av denna vecka. Det är dags att ta farväl eftersom nya skåpluckor och bänk kommer nästa vecka. Heh, verkligen på tiden efter att ha haft samma sen mamma och pappa flyttade in för ungefär 23 år sedan.
Hejdå köket, tror dock inte att jag kommer saknar dig. Menmen byebye.Mat, dans, sångEn sen födelsedagspresent till min skönaböna Rinra; laga middag till mig. Jag hjälpte såklart till, men var nog mest ivägen. Grattis ännu en gång! Lagom störd dag.. Rinra spottade ut en halva av sin tand och jag råkade sno en påse apelsiner. Sånt som händer, antar jag.
Snart dags för ännu en ny dag, spännande! Eller nå sånt, vad vet jag.Lagavslutning


Det var riktigt roligt brudar från LSK, låt oss göra om det någon gång.Hurra hurra hurraGrattis på din dag fina Frida! Jag saknar dig men är samtidigt glad över att du har det så bra nere i söder. Kraaamjag fattar inte..

One Directions nya video var kanske bland det uddaste jag sett. Vad håller de på med, deras videos blir bara sämre och sämre, enligt mig. Nja, jag har faktiskt lagt unda dem lite på hyllan.det som hänt finns fortfarande kvar

Nog har man allt en del roliga minnen från alla år man spelade basket med Höken F96. Ibland rotar jag fram något och leeer!
 
 okay

Igår var min kudde dyngsur efter att jag sett den här filmen, tårarna rann som floder. Det är en orättvis film men det som är ännu mer orättvist att det händer även i verkligenheten. Filmen handlar om två tonåringar som har cancer och blir förälskade i varandra. Orättvis må den vara men dock så vacker!där måsarna skrattar sig hesa

Nu har jag ännu mer att se fram emot, fastän det är fler månader dit. Allt är bokat och klart, i maj kilar jag och 11 stycken andra från min klass på studentresa i Magaluf. Vi har bokat våran resa i Nordic Invasion som är ett företag som anordnar studentresor. I deras paket ingår flyg, boende, barrundor, poolparty och annat kul. Jag ser fram emot det otroligt mycket och tror det blir en resa jag mest troligt inte kommer att glömma.
 
Det här en video från en Nordic Invasion studentresa, pepp!I only say it cause I care

Care - Hudson TaylorNu börjas det


Nu börjar slasket... Det förstör både skor och hår om man sätter foten utanför dörren. Så kan det inte bara bli 2meter snö och -20 nu med detsamma.
På kvällens föreningsavslutning vann jag träningspriset, ågud va kul! Jag uppskattar det verkligen och blev superduperglad (tusentack). Det priset innebär att man varit på flest träningar och sällan varit frånvarande, grymt ju! Det delades även ut målskyttpris och åretsspelare. 
En fin kväll med laget och sedan en sväng på Savoj med Emma och hennes kusin. 
Killikill i maggropen, nu stänger jag dagboken.en sådan dag

Denna förmiddag kom den här bild upp på min Instagram, idag är en sådan dag jag vill till min favorit stad, London. Bilderna är från då jag var där i juni (det finns även fler bilder i tidigare inlägg under kategorin "utflykt"). Det är väldigt mycket i skolan just nu, när en uppgift är klar kommer det direkt en ny, eller två.. Att komma bort en stund hade varit guld värt. Egentligen ska jag väl inte klaga, kilar ju iväg till värmen i januari.
 
Ikväll är det föreningsavslutning med fotbollen, det bjuds på middag, det är det enda jag vet.. Hehe.
Nu är det dags att göra bort lite plugg, hade!Ett, två, tre, vila


Inte för att överdriva, men fanjävlasatanssnor va skönt med fredag!Man möts alltid av ett leende från dig


Solstrålen här på jorden, grattis på din 18årsdag, min finafina vän.varför kommer massa bra låter 'EFTER' man sett dem live...

5 Seconds Of Summer - Good girlspackar resväskan i januari

Jag väntar på 2015 och Thailand väntar på mig.glasögonorm på nytt

Här är de nya ormarna jag drar runt på, Cheap Monday.
Lite charm så här på torsdagen, från mig till dig. Varsågod.furupark klass 2A levererade!

I fredags var jag och några tjejer (vi var fler än på bilden) från när vi gick i låg/mellanstadiet och överraskade Jennike (som också gick i samma klass men vi träffar henne rätt sällan dock) på hennes 18årsparty. Helt oväntat (typ, jag visste det men blev lurad när jag fick höra innan att hon inte kunde komma), klev lågstadiläraren in. Vilken grej, det blev ett känslosamt moment!
Jag kände att det där stycket blev lite oläsligt.. Men vi hade väldigt roligt då vi förfestat hos Jennike och sedan vidare på krogen. Tack tjejer från Furupark att ni bidrog till en great night out och grattis Jennike i efterskott, det var underbart att spendera en hel kväll med dig!