Troskant? Finne? Utsmetat smink? Genomskinligt plagg?

Har du nångång kommit hem från skolan/stan/fest, vad som helst, kollat dig i spegeln och då mötts av en extremt ful varelse, som ibland inte ens liknar en människa, eller någon detalj på dig som inte alls borde finnas. Alla gånger behöver det ju inte vara så brutalt men gissar att många har upplevt det och då ställt sig frågan; "åhnej, hur länge har jag sett ut så här?!" "jag träffade ju honom och såg han det då? tänkte han på det?" "men guuuud va pinsamt!" "varför just jag?!". 
I stunden tänker man inte på; "komigen det är mänskligt, kan hända alla." Men hur man än vrider på det är det ju precis så, det händer dagligen och spelar ingen roll om personen heter Kim Kardashian eller Emma Brännholm...
VAD ÄR DET HÄR MANNAR?!
Men om man har haft en kompis närvarande och den inte sagt något om det, då undrar man ju. Personligen säger jag här och nu; vänner, om ni ser något opassande på mig, säg då för fan till. Tänker ni att det kan komma ut fel eller låta elakt? Jamen vänd på det då, är det inte värre att jag ska gå runt på stan bland folk och se ut så? Vänner hjälper vänner, är ärliga. Många gånger är det inte ens en stor grej men kan ändå tas som pinsamt. 
Grow some balls and be a good friend! Jag hade gjort det för dig!





LORISSA LOVEBOMB

Jag säger alltid till, och de brukar alltid säga: "ÅÅÅH TACK för att du sa det!!". Typ om någon har något mellan tänderna eller så.

sv: Nej, tyvärr är det inte jag som har talangen ^^ Det är adaras.se som har gjort hela min design :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo