Jag har saknat dig!






Vissa dagar är bättre än andra


Imorn befinner jag mig i sporthallen halva dagen och sedan av det som är kvar ska jag försöka ge mig ut på en lubb och släktfika för syrran i förskott. 



Earth Hour

Glöm inte att släcka lamporna klockan 20.30!




#malta

!



Det är svårare än man tror

För min del har shopping och spenderandet av pengar legat på en mycket låg nivå nu under en tid. Just för att jag ska på mina utflykter, som närmar sig med stormsteg. Idag gick jag en sväng i affärer med Emma när vi ändå var i närheten, och det sved. Självklart har alla butiker så mycke fint när JAG ska spara pengar. Jag vet inte hur stört det låter, men jag känner mig fruktansvärt stark att jag kan stå emot frestelsen. Hur som haver är det bara ca 17 dagar kvar tills det bära av till Malta. Då släpper jag tyglarna och går lös!



Grovt sovmissbruk


Där låg hon och sov mitt på ljusa dagen. 
Det händer inte ofta att syster Malin är ledig från jobbat och har tid för Emmatime. Men de två senaste dagarna tog vi vara på och... Sov... Hur som helst var ju huvudsaken att vi gjorde det tillsammans! I behov av förslag på socialt umgänge? Hör av er till oss. 



I natt ryms inte syrran i sin egen säng


Menar inte att hon gått och blivit tjock, utan Brännarn brer ut sig i sängen, som Bregott på en Lingongrova.



Blåmärken och värk


Förlust i semi 0-1, det var tungt. Men fysatan va roligt det varit att spela!



Tog mina mjukisbyxor och lämnade bh'n


Här har vi laget som är klara för semi imorgon (emma med kollan vet inte ens vad cupen heter). Första förlust 0-2, andra vinst med två nickmål 2-0. Jag fick ånga runt på vänsterytter och det var kul. Dock det här med kondisen är inte riktigt redo för elvamanna, men det kommer. Under morgondagen 1200 semi mot Lira sen får vi se vart vi går ifrån det.
Dör i soffan lite nu ba. Benen är lite trötta sådär.



Stop there and let me correct it. I wanna live a life from a new perspective

 New perspective - Panic! At The Disco



Abs abs abs abs















Okej, nu mår jag lite bättre.



rövhål

Hela min dag har varit ett svidande papercut!
För första gången var jag på en jobbintervju och det verkade gå åt helvete. Tips jag ska ta med mig till framtiden och som jag vill dela med mig till överiga är; 1. var förberedd för de vanligaste frågorna "vad gör dig unik", "varför ska vi anställa dig", "hur anser du ett bra utförande av detta jobb skulle vara" 2. skaka hand, le, titta personen i ögonen under intervjun 3. hur osäker du än är, fake it. Var frammåt.
LESS PÅ MITT HÅR!
Och detta oändliga pluggande, jag måste få min skönhetsträning precis som min skönhetssömn! Om jag inte dör blir jag åtminstone galen. 
"Håll i, bit ihop! Det är inte länge kvar till nästa lov!" Men fan för lov som varar en vecka. Man hinner somna och vakna så är det skola igen, en lång helg är vad det är.
Nu är jag omogen, oförskämd och otacksam. Men jag ÄR inte sån, det är skolan som GÖR mig sån.



I think with my heart and I move with my head. I open my mouth and it's something I've read. I stood at this door before, I'm told. But a part of me knows that I'm growing too old

Come with me now - Kongos



you are my lover

My soul - Le Garde feat. Niklas Ljungfelt



things die

Out of mind - Tove Lo



Full fart



Jag har haft en extremt lång dag och jag kan inte fatta att den fortfarande inte är slut. Började med att kliva upp före fan (enligt mig på en söndag) och tog en lubb, inte speciellt långt så det var bara behagligt i det fina vädret. Efter det frukost och döma/coacha i sporthallen. Det var första gången på mycket långe mitt Höken Hertsön f05 lirade matcher. Det verkar ändå som att man ska kunna tygla dem på något vis. 
Kommande vecka är full av körskola, basket med brudsen, prov och fotbollscup till helgen! Som jag längtar!
Nu ska jag bråka igenom några bilteorifrågor innan Björn är på tv.



5SOS till Sverige!!

)
 
)
5 Seconds Of Summer - She looks so perfect



Jag vet något som inte du vet


Idag blev en riktigt bra dag. Den gjorde så att jag längtar ännu mer till sommaren och alla underbara äventyr jag ska göra med mina bästa mannar. Jag kan ju börja med att dra till å säga 33 dagar kvar till påsklov = Malta med Emma! KAN INTE HANTERA MIN LÄNGTAN!



äkta kärlek

Jag ääälskar min säng och att sova! Med en fotbollsträning och massa vandring runt Tuna i benen säger jag shut the fuck up and go to sleep!



skön

Rather be - Clean Bandit feat. Jess Glynne



med en Emma i sitt liv kan man förvänta sig det bästa

Idag tog sig lunchen från stan till mig. Superstarka-dunder-Emma kom som gåvan från ovan med sushiii (hennes bild). Made my day! Nu går vi bara och väntar på nästa lov då vi viftar iväg till Malta, kan knappt hantera längtan.



Midnattsbaaad


Alltid lika skönt! Jag har inte upplevt något mysigare än ett bad, kliniskt ren och sängen på det. Hakuna matata!
Laddar upp inför morgondagen då jag ska till KH för att träffa mina fyra galningar till svenskagrupp och koka ihop något om realismen/naturalismen. Frågan är ifall vi kommer bli tvingade att utrymma byggnade eller de andra besökarna... Meeen, det återstår att se. Mitt råd är att inte befinna sig på KH från klockan 12 och frammåt, eller utomhus i huvudtaget efter 15 då jag ska för första gången glida med trafiksskolan! Skepp ohoj mannar.



Hoppla

Några år sedan. Jag och min kusin roa oss med lite polleridning. Finn felet!



förälskad i hans röst

Lewis Watson - Into the wild
Han ska till Bråvalla!!!



fuck yeah, we can live like this

 Jack's Mannequin - Holiday from real



Oscars


Någon som missade Oscars i natt, kanske somnade? Eller som jag, inte ens hade kanalen. Då kommer andra chansen ikväll 22.55 i femman -Oscars sammandrag. 



Love like a sunset

Phoenix - Love like a sunset Part 2



Dag då dagen kommer i andra hand


Idag är en sådan dag. Låt mig bara få ligga kvar, dagen kommer klara sig utan mig. Om jag kliver upp kommer jag konstant tänka på plugget jag måste göra. Låt mig slippa! Jag har lov!

Men... frukost.. fotbollsträning.. övningsköra.. bajsa.. Dagen behöver mig nog ändå. Rain check sängen!



jag lägger benen på ryggen

Afasi & Filthy (feat. Promoe) - Benen på ryggen