Tar pluggandet aldrig slut?

Måste börja med att klargöra att jag har ingen aning om vilket utav dessa som är korrekt svenska "Tar aldrig pluggandet slut?" eller "Tar pluggandet aldrig slut?", just go with it.
Senast jag pluggade inför något var ca 4 månader sedan. Eller nej, det är inte helt sant, i sommar har jag gjort mitt yttersta för att lära mig restaurangmenyn där jag jobbade, det förstås... Men det är iallafall första gången på länge jag pluggar inför ett prov. Jag måste nämligen göra körkortsprov här i USA för att få mitt amerikanska körkort. Och detta hade jag ingen aning om att jag var tvungen att göra. I tidigare inlägg har jag nämnt att jag fixade internationellt körkort i Sverige, vilket kostade någon hundring, men tydligen gäller det bara i någon månad och sedan måste man använda sig av ett amerikansk körkort för att köra lagligt. Det mest störda är att t.ex tyskar kan köra med sina tyska-körkort, vilket svammel, vad är det för lag egentligen...? Aja, undra vad jag skulle göra just nu om jag inte behövde plugga körkort. Så tråkigt är det faktiskt inte, eftersom att jag redan kan i princip allt. Det enda som är lite nytt är skyltar och att man i många fall får svänga höger i röd-ljus och ibland även vänster. Många av USA-skyltar är dock i text, t.ex "DO NOT ENTER", "YIELD"(väjningsplikt), "ONE WAY" och "DEAD END", nemasproblemas, de kan jag lista ut.
 
Kanske att jag gör provet på fredag, beroende på om mitt jobbschema ändras eller inte (svårt att förutspå). Ge mig en lyckospark iallafall.
 
Snapchat har ni mig vid namn Whiteunicorn.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo