Vi glömde ta selfie med Santa...

Än så länge har jag fortfarande ingen amerikanskt körkort, det blir nog en insats för kommande vecka. MEN jag har gjort förarbetet för ett social security nummer, så det kommer vara klart inom 7-10 dagar. Om jag ska vara helt ärlig är jag inte hundra varför man ska ha ett social security nummer, men det har bland annat att  göra med att betala skatt, typ. Fredagen blev en rätt seg dag, satt på social security kontoret en hel evighet och väntade... Hela kvällen spenderade jag med mitt hostbarn eftersom föräldrarna hade "dejtnight". Vi (jag) lagade ravioli och efter det for vi till Menchie's Frozen Yoghurt nomnomnom.
 
Lördagen var heeelt awesome! Jag och 6andra for till National Harbor (ca 30min med bil, jag körde och ingen skadad) för ett "Tree lighting event".
 
Från vänster: Sverige, Nederländerna, Italien, Slovenien, Tyskland x2 och SvenneBrännarn.

Parisahjulet lystes upp med Frankrikes färger. Fin!

 Tyvärr missade vi själva "tändningen" av granen eftersom vi stod i en 30mins kö på Starbucks. Kvällen var supervacker med noll moln och solnedgång men det var då fan kallt. Det var även fyrverkerier, vi missade endel och vi såg endel. Och all julmusik de spelade... det kändes väldigt underligt, nu var det ju kallt men öppet vatten en strand är man inte riktigt van vid. Plus, komigen, det är bara november än så länge. 
Det var en frän kväll, träffade nya härliga människor. Jag skulle beskriva kvällen som magnifik!
 
Klockan är 8, senare idag är det Lucia-övning och då kommer jag träffa en maaassaa nya människor, bara svenskar dock men jättekul ändå. Ha det gött så länge och tänd ett ljus för paris och överiga världen.

sara

Såå härliga bilder! :D

Svar: Tack så hemskt mycket (:
Emma Brännholm

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo