För att det finns risk att jag fastnar

Man kan ju undra... varför jag inte skriver 3 inägg om dan, snarare än 3 inlägg på 3 veckor... Det är inte alls så att jag inte har tid, eller att det inte händer saker som jag skulle kunna skriva om. Men det går åt endel tid att anstränga sig att fylla ut vardagen då barnen är i skolan. Därför vill jag inte ägna för mycket tid åt datorn eller tvn för att inte "fastna"/bli för bekväm. Vad jag menar med att "fylla ut vardagen" ser just nu ut såhär; yoga, lubb/promenad, äta, paradise hotel, netflix. Än så länge har jag inte hunnit skaffa en sorts vänskapskrets, barnen är dock schyssta och de är rätt kul, men det är inte direkt som vi umgås på ett kompisplan. Däremot träffade jag en annan au pair från Tyskland som bor i närheten, vi åt lunch på Silver Diner, kul att besöka ett typiskt amerikanskt diner. Den här tyska au pairen tog kontakt med mig genom Facebookgruppen där au pairer från mitt område är medlemmar i. Trevlig tjej och god lunch fick vi.
Vad som väntar är såklart en fredag imorn med arbete och kanske ett försök att hitta närmaste bibblotek. Lördag är det Halloween då jag ska följa på trick or treat med min hostfamilj, efter det kanske (hoppas) jag att det sker en utgång med tyska au pairen och (än så länge) några okända brudar. Söndag är det mitt första au pair-möte då vi kommer träffa tre andra au pair-grupper från andra områden. Om jag fattat rätt kommer vi befinna oss på en bondgård med hayride och bondfire, låter rätt lovande enligt mig. Kommer bli fettkul att få träffa lite folk iallafall!
 
Idag skjutsade jag den äldsta till fotbollsträning i DC, då passade jag på att springa in på Pentagon Mall och dog och återuppstod några gånger inne på FOREVER 21, det slutade med att jag fick med mig ett plagg hem. Jag kunde lika gärna tagit hela affärn, men så kul ska vi inte ha det.
Se mer skoj på min Snapchat där det inte riktigt finns lika stor risk för besvikelse angående dålig uppdatering. Ni hittar mig under namnet Whiteunicorn.
Ha det!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo