ren och skär lycka,, och längtan

ÄNTLIGEN har jag lyckats boka biljett tur och retur till Miami, Florida. För gissa vad?! Jo, mor och syrran kommer! Mot slutet av februari träffas vi i Miami, stannar där 4 dagar sedan tillbaka till DC 3 dagar och efter det en helg i New York. Ca 10 dagar av ren och skär lycka med de två människor jag saknar mest i hela världen. 
Det var 94 dagar sedan jag kramade dem senast, mer än tre månader sedan. Det är alldeles för länge. Jag kan inte hålla i hatten en månad till, men jag måste. Samtidigt som jag inte kan bärga så är jag lite rädd att jag kommer bryta ihop och tvinga dem att ta med mig tillbaka till Sverige... Hur som haver kommer det vara mina bästa dagar på 2016 än så länge och jag vill att de ska komma nuuuuu!
 Detta är den senaste kramen med min absoluta favorit person i hela vida världen. Allt hon gjort/gör för mig är obetalbart och jag är evigt tacksam. Tidigare har jag inte insett vilken stor del hon har i mitt liv och att det är faktiskt på grund av henne att jag andas idag. Att jag inte visat och givit mer kärlek till min mor är en orättvisa, hon förkänar allt som går att servera. Från och med den dagen vi återförenas ska jag göra allt i min makt att visa hur mycket jag uppskattar all den kärlek och stöd hon bidragit i mitt liv. Jag älskar dig mamma!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo