Det vore bästa för oss alla om jag bara höllkäft


Otur? JA!
I bilen påväg till träningsmatchen mot Trångfors så sa jag; hoppas att jag får stå i mål eller något. För jag är jätte trött och seg så kommer inte orkar springa! Och vad händer... Jo, jag fick ju så klart ställa mig i det där jävla målet.
Våran lagledare i basketlaget pratade med mig om Göteborgresan som jag ska följa med på. Det är mest en avslutning med vi ska även vara med i en cup. Hon tyckte att jag skulle ta med skorna och vara med och lira. Jag känner mig väldigt ringrostig som inte spelat på över 2-3 månader så jag var lite tveksam men sa att; det är klart att jag tar med skorna och mest troligt provar. Då tänkte jag för mig själv 'jag kan ju ha "stukat" foten precis innan vi ska fara eller nå. Och vad händer... Jag har stukat fotfan!
Jag har gått och tänkt på det väldigt mycket och även sagt det till några att jag inte varit förkyld på hela vintern och det är ett UNDER. Och vad händer... Jag är GIVETVIS förkyld, näsan tar dö på mig, halsen vägrar sammarbeta och huvudet är någon helt annanstans.
Flyt






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo