Ansiktsvård - Gör rätt

Produkter
Använd dig av en serie som passar din hudtyp. Fet? Torr? Normal? Ta hjälp av butiksbiträden eller hudspecialist som kan ge dig vägledning. Just det här kan vara väldigt drygt eftersom man många gånger måste prova sig fram, vänta på resultat och ha tålamod. Men det är viktigt för att inte fucka upp din hy alldeles för mycket. 
 
Läs
Innan du börjar använda en ny hudvårdserie läs igenom 'infromationen' hur du ska bära dig åt. Det kan skilja från produkter ifall du ska använda varmt eller kallt vatten, doseringsmängd och ibland kan man få endel tips på vägen.
 
Ansiktskräm/Moisturiser
Nu på vintern tar huden en stor smäll av kylan, många blir uttorkad. Därför är en moisturiser efter varje ansiktstvätt och dusch underlättande. Torr hy producerar finnar precis som fet hy. Den torra hyn producerar mer fett och täpper igen porer osv. Moisturiser i alla lägen (anpassad för din hy)!
 
Ögonkräm
Jag själv har lite problem med torra ögonlock. Jag använder mig av en ögonkräm som man endast använder runt ögonen. Detta vet inte jag om det är helt sant men jag har fått höra att man inte ska använda sin ansiktskräm runt ögonen, det kan framkalla vaglar. Huden vid ögonen är så pass tunn och känslig att en anpassad ögonkräm är ett säkrare kort.
 
Process
Vem jag än frågat så har jag fått svaret att tvätta ansiktet både morgon och kväll är en självklarhet. Speciellt på kvällen om man använt sig av smink. Ta först makeupremover eller en tvål som tar bort sminket, sedan tvålen i dina hudvårdserie som då rengör själva ansiktet. Gå aldrig och sova innan du tvättat bort ditt smink.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo