Ännu en fail...

Genom instagram kan man tro att det är rock på rosor, men det kan vara för att (iallafall jag) inte lägger upp på alla tårar, jobbiga stunderna, längtan efter en äkta kram fylld med äkta kärlek. Kanske att man kan finna det på snapchaten men fortfarande är det inte 100% sanningen. Mycket har gått emot mig just nu och det känns inte alls lika bra som när jag först anlände till familjen. Ännu en fail har jag dragit på mig då jag inte klarade kördelen på körkortet, jag orkar tyvärr inte dra storyn men det här landet är rätt fuckt up med endel fuckt up människor... (Med det menar jag ALLA som jobbar där man tar körkort är hemska, otrevliga, sura, hatar livet? Helt sjukt. Vill inte tillbaka dit för det var så fruktansvärt! Men jag måste...)Igår spenderade jag förmiddagen med en italiensk aupair som har bäbisar, så söta! Och på kvällen hängde vi på Starbucks och jag bokade biljetter till New York om två veckor över en helg. Längtar!

Idag har jag och Tadeja (Slovenien) varit och shoppat lite julklappar till våra hostfamiljer. Hojja vad det går åt pengar... Jag hade hellre spenderat på min familj, men känns som att jag "måste" ge värdfamiljen. 
Till middag slog vi på stort och gjorde hemmalagad lasagne, älskade älskade egengjorda mat, händer inte så ofta här så jävlar va lyx när det väl händer. 
Ben&Jerry och sovsällskap, fin fredag!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo