Kicken åt rätt riktning

Okej, this is me right now! 
 
I min ensamhet utan att känna mig ett dugg ensam sitter jag på ett random Starbucks i Arlington med en kopp vitt Thé medan den äldsta hostungen har fotbollsträning. 
 
Jag har massor av bilder jag vill lägga upp här och det ska jag göra så småningom. Stay tuned.
Hur som haver har jag varit ganska nere på sistone, klagat endel och tyckte synd om mig själv. Och då tänker vissa "why the fuck då? Du är i USA och lever livet". Men det är just det, när något blir till ens vardag är det lätt hänt att glömma bort att leva, njuta och ta vara på tiden. Jag har haft hemlängtan i några veckor vilket har gjort att jag inte över huvudtaget har försökt att leva. Jag såg varje dag som ett krig, varje morgon var en ankomst till helvetet och varje kväll var en mardröm för jag ville inte utsätta mig själv för ännu ett krig dagen därpå. När jag pratade med min familj i telefon, till och med när jag skrev med dem, fick jag en klump i halsen och var nära gråten. Dock har jag vänt på steken. Jag hade ett behövligt snack med hostmamman (inte långt eller speciellt seriöst, men så välbehövligt). Något lyftes från min axlar och allt kändes lättare. Jag började le igen och jag tog det inte personligt varje gång ungen är otrevlig eller inte gör som jag säger (vilket jag gjorde i början). Nu mera spenderar jag mer tid med nyfunna vänner och jag har haft mitt första träningspass efter ca 2veckors sjuka. En blandning av ändrad inställning, vänner, snack med hostmorsan, facetime med min bästa vänner där hemma (mina grannar på 9 och 11) gav mig en kick i röven, det fick mig att skärpa till mig och komma ihåg vad jag gör här.
 
Jag hoppas ingen tar ihjäl sig av stress nu mot juletid, kom ihåg vad som är viktigt här i livet och ta vara på den fina tid du får med dina nära och kära! More love to the people!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo