Ta från de som har till övers och ge till de som inget har

Vad har hänt nu då. Något intressant? Vad vet jag... Jag borde veta, jag var ju där. Men intressant vet jag inte. Något utöver det vanliga, ja. Och njuter jag av det, ja, min vardag är annorlunda mot vad den brukar vara. Inte jätteintressant varje dag, det skulle jag inte vilja heller. Det ligger verkligen något i att det inte får vara "roligt" precis hela tiden, man måste ha tråkigt ibland för att kunna njuta och urskilja det roliga. 
 
Idag anser jag mig duktig. Jag fick godkänt på teoridelen av mitt "soon to be" amerikanska körkort, den 2 december gör jag kördelen och efter det är det urvägen, skönt! 
 
Igår hade vi ett litet "möte" eller vad fan man ska kalla det. Vår LCC hade annordnat ett möte för det allra nyaste aupairer i LCC-gruppen (en grupp för aupairer som bor i samma område) på en restaurang Panera Bread. Oturligt nog fick LCCn förhinder och kunde inte närvara. Meeeen jag är jävligt glad för det för vi hade så otroligt roligt utan henne, tror inte att det skulle vara nära så avslappnat om hon varit där. Vi var 6 tjejer -Kina, Italien, Colombia, 2 från Mexico. Härlig blandning. 
Vad som förgyllde vår kväll som mest var när en snäll man gav oss gratis fika från restaurangen. Han var där för att ta reda på det som annars skulle slängas och därefter ger han det till fattiga. Till oss gav han en stor "limpa" med något sorts fikabröd och vi nämnde att vi var aupairer, efter det kom han en omgång till och gav oss vinerbröd och en annan kaka och sa "Vi har haft en aupair och jag vet att ni bara får 195dollar i veckan, här får ni. Happy thanksgiving". Snacka om snäll man! Men så att.... det var ju då mjöl och jag äter inte gluten så jag kunde inte äta något utav det men oj vad glad jag blev ändå. Fler människor som vår snälla man från gårdagen! Vilken glädjespridare.
 
Thanksgiving is coming up next.
 
Snapchat - Whiteunicorn

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo