Thanksgiving och Blackfriday

Jag är sååå trött! Klockan är efter nio på morgonen och det var tänkt att jag och Valentina skulle åka till gymmet 10, men asså jag vete fan. Orkar knappt skriva här... Men aa, det får nog bli gym på måndag istället.
De senaste dagarna har varit en aning händelserika. Till att börja med reste min hostfamilj bort i onsdags och kommer hem senare idag. Det har varit skönare än vad jag hade föreställt, waow. Dessa dagar har fått mig att inse hur mycket jag är i behov att bara få vara och i ensamhet. Dunder skönt.
Såatt, otroligt nog har jag inte haft någon hemmafest även fast jag haft huset för mig själv. Hahah, vill inte tänka på vad som skulle kunna hända, i ett hus som inte ens är mitt.
I torsdags var det Thanksgiving, min första någonsin. Jag firade hos en australiensk aupair med hennes hostfamilj och deras släktingar. Precis som man föreställt sig var det mycket folk, mycket mat, fylla, prat och skratt. Det var jättetrevligt!
Gåva till familjen som var så snälla att bjuda in mig till deras på Thanksgiving, så otroligt tacksam.
Bordsplasering

Eggnog och pumpkinpie.

Fredag -igår, var Blackfriday. Stor besvikelse! Jag trodde att i princip alla butiker skulle ha hela butiken på 50-70%. Men riktigt så var det inte. Många butiker hade inte ens rea och t.ex Urban Outfitters hade en lite rea nere i hörnet på 30-40%. Hmmm.. Inte okej. Dock verkar rean online vara lite bättre men jag har inte "släppt loss" på shoppingen, fanns inte mycket som fångade mitt intresse, meeen jag har klickat hem en liten beställning från Forever21 och det får nog räcka. Jag spara mina pengar till något, som jag inte vet vad det är än. 
 
Ett litet P.S som jag måste lägga till är att hus och köpcentrum har börjat julpynta med överdrivet mycket ljus och blink, fantastiskt!


Snap hittar ni mig på Whiteunicorn.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo