UVA vs DUKE

Fredagens övernattning gick bra, inga tårar eller hemlängtan mitt i natten. Det blev spelkväll med ytterligare två aupairer och en sensensen natt och tidig morgon. Kort och gott var mina 24h riktigt lyckad.
Kyligt men soligt. Majas 9åriga hostbarn hade en fotbollsmatch på förmiddagen. Jag blev otroligt imponerad, herregud vilken bollkontroll och passningspel de hade för att vara i så ung ålder. Matchen var spännande och slutade 3-3.
Två timmar i bil och vi anlände University Of Virginia och jag hade alrid trott att mycket av universitetlivet och universitetområden är precis som på film. Stort, fint, lyxigt, coolt!

Kirrade gratisbiljetter genom att gå runt och fråga om någon hade extra. Tips om du någonsin ska på collage football match, betala inte 20-10dollar för en biljett! Fråga människor utanför och du chansen är stor att man har tur. På tredje försöket var det en snäll man som hade många extra som gav oss varsin, plus att det var rätt bra platser också!


Har du någon gång sett en collage-film, jag kan säga att orkestern är precis som på filmen, världens uppträdande och de tar upp en stor del av läktaren och spelar igenom hela matchen. Samma med Cheerleaders.

Byggnaden i bakgrunden är "dorms" där "stjärneleverna" på skolan bor. Jag är så glad att Maja ville bjuda med mig på denna upplevese. Härnäst väntar hockey, baseboll och basketmatch!
 
Tyvärr buggade mitt internet under den andra halvan av gårdagen. Jag hade tagit massor av Snaps men de failade att postas och på vägen hem hade alla raderats. Tråkigt. Men iallafall Whiteunicorn är jag.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo