5 dagar kvar -tusen kramar och något nytt

Idag har varit en varmt i hjärtat dag.
Jag har äntligen påbörjat min packning och det var svårare än jag trodde, fast åt helt fel håll. Vad jag föreställt mig var att jag skulle vilja ha med hela garderoben och inte vilja lämna något behind. Men nejnej, helt tvärttom. Vill inte ha me ett skit... Låter väl positivt. Det gjorde packningen så mycket mer kompliserad. Endel saker har jag iallafall lyckats bestämma mig för att ta med. Vet dock inte hur det ska sluta.
Höjdpunkten av denna onsdag var basketträningen med Fl04, det var sista gången jag träffade dem innan jag far. Jag bjöd på mina hembakta muffins och mammas bullar, efter det blev det tusentals kramar och "lycka till"hälsningar från både brudarna och föräldrarna. Alla 22 tjejerna ställde sig på led och jag fick bamsekram en efter en. Tårögd, det värmde så otroligt och jag är evigt tacksam, jag har haft tur som fått ha att göra med så underbara människor det senaste året. Brudarna från Höken Fl04 är definitivt bland dem jag kommer sakna allra mest! Jag tackar även appar och sociala medier som gör att jag kommer kunna hålla kontakt med dessa fina medan jag befinner mig på andra sidan jordklotet.
Vad mer har jag hunnit med?
Syrran färgade mitt hår, tyckte först att det inte blev spec stor skillnad men i vissa ljus är håret rätt så ljust/ljusare. Vilket var meningen också. Det blev inte dåligt men suger fortfarande på vad jag tycker.
Ätit köttsoppa hos farsan.
Ätit risotto hos morsan.
Det var nog dagens.

Igår fick jag jobba på min systers jobb, vilket är den nyaöppnade Tapas de Papa restaurangen här i stan. Det var en "uppvärmning" inför kommande arbetspass fredag och lördag då det är fullbokat och jag ska hoppas in som extra. Igår var iaf svinkul, första gången jag besökte stället och jag gillar det starkt, annorlunda och fränt! Dock hoppas jag det går vägen även i helgen, men grymt att jag hinner skrapa ihop några extra slantar innan jag drar iväg, full fart.

Nu ska jag försöka mig på lite sömn. Jag har extrem energi, vaknar tidigt och är inte trött på kvällen. Vet inte om jag vågar skylla på fastan eller om jag är nervös? Nervositet skulle inte vara speciellt konstigt... Natti.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo