5 dagars juicefasta -Dag 1

Jag klarade det! En dag avklarad, four more to go! Självklart var det ovant att inte tugga och få den "mätta-känslan" efter en måltid. Jag har varit hungrig, haft huvudvärk och jag har tänkt på mat, men jag har bestämt mig för att genomföra det här, so there's no way I'm backing down. Eftersom jag inte jobbar eller går skola så har jag haft en väldigt lugn dag och har massor med tid att tänka på just, mat. Men jag har försökt fylla min dag med små sysslor här och där. En yoga, diska, kolla tv, lite sånt. Och jag har inte haft överdriven enegimängd att förbruka direkt... Från och med nu och under helgen kommer jag vara hundvakt (första gången i mitt liv), så hon kommer förgylla mina hungriga dagar.
 
Här kommer en snabb utvärdering och rankning av dagens måltider.
 
Glaubersalt  
Det var bara 1tsk blandat med 2dl vatten, men dra mig baklänges. Vatten med vanligt salt är äckligt men tänk er det, fast ännu bittrare smak. Förväntade mig inte någon sockerbit, men nae, fyfan, det var jag verkligen tvungen att tvinga ner. Kanske det må vara omgiven av lysande stjärnor men saltet är ett svart jävla hår i rymden... Detta skulle även ha en sorts laxerande effekt, men det har inte jag märkt av, än iallafall.
 
Äppeljuice
Finns inte så mycket att säga. Det smakade äppeljuice. Äppeljuice är ingen personlig favorit, men för dem som tycker om det skulle väl klassa det som helt vanlig äppeljuice...
 
Thét 
För att vara thé, nja, inte det bästa jag smakat. Helt okej, det går ner lixom men inget jag skulle välja att dricka till vardags. Dock luktar det gott men det är som att dricka minttuggummi..
 
Buljong
Över mina förväntningar. God smak, men fettjobbigt att sitta å äta endast buljong med sked, men aa. God ändå.
 
Grönsaksjuice + buljong 
God smak även här. Bara en lite extra skjuts jämfört med bara buljongen.
 
Rödbetsjuice + multifruktjuice 
Den minst goda av juicerna.
 
Nu ska jag sova och drömma om att jag är mätt! Godnatt.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo