5 dagars juicefasta - Dag 4

I AM A WORRIER, I AM A WORRIER!
Aa, jag anser mig som en krigare just nu. Denna dag har flugit förbi med en långprommis med Sia och kompis Moa å hennes hund, trotts lite födelsedagskalas för min far med en massa fika som jag bara glott på är jag fortfarande i fastandet och imorn är sista dagen!!! Jag längtar ihjäl mig att få stoppa tänderna i något. Jag bollar med tanken vad som blir det första jag ska äta. Kan bara föreställa mig vilken njutning det kommer att bli.
Idag tog jag en till tsk av glaubersaltet (stod inte på fasteprogrammet) och nu var det så dags att sätta igång magen. Det gav verkligen effekt, äcklig effekt, mer än så behöver/vill jag inte säga. En andra sak jag gått emot programmet är att jag smaksatt thét med citron, men jag anser det inte som fusk. Bara en liten genväg. För helt allvarligt, den där smaken, pallar inte den!
 
Taggar sista dan av fastan! Sista veckan i Sverige! Sista basketträningen med fl04! Sista dan av denna pisstråkiga frisyr (klipptid imorn)!
Taggar även, eller har redan hypeat över rättare sagt, de första minusgraderna och första frosten här i Luleå! Mysit men kallt.
 
Glöm inte min Snapchat - Whiteunicorn !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo