Det trodde nog inte du, jag eller grannen

Jag måste nog börja med att säga HEJ! Long time no see. Lustigt och kul att det fortfarande finns några tappra där ut som klickar sig in på denna blogg även fast den står helt öde. Men vad ska man säga, det finns endel beslut man måste ta här i livet och det är faktiskt precis vad jag gjort och tänkt berätta här.
Jag ska nämligen ta mig över det stora vattnet och bo i USA. Japp, du läste rätt och nej, jag skrev inte fel. Ett av mina största beslut hittills i mitt liv har fastslagits. Om drygt en månad har jag en jävla massa packning som jag ska släpa hela vägen till min host-familj som bor i Falls Church Virginia, jag kommer jobba som au pair i deras familj under ett års tid.
 
Mycket mer än så tänkte jag inte berätta i nuläget, annat att jag är extremt taggad och exalterad över detta men samtidigt sjukt stressad och bananas över visum, packning, pass, internationellt körkort, avtal osv osv.
Menmen, det går frammåt = avresan närmar sig,
Det kommer definitivt komma upp fler inlägg om det här, följ förberedelserna och mitt år i USA här och på min Instagram "Brennarn". See ya.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo