Min student, mitt land, mitt liv, min snapchat

Att snart åka till USA som au pair är helt klart en stor händelse i mitt liv, men något annat som var väldigt stort och fantastiskt är min student. Att jag faktiskt tagit mig igenom 12 år av skola. Yises. Några av mina vänner och några bekanta har fortsatt sina studier direkt efter gymnasiet, vilket jag tycker är grymt starkt och jag hejjar på dem. Men det är inte ett alternativ för mig. Jag har aldrig varit ett fan av skolan eller plugg, aldrig varit en person som haft lätt med skolämnen, förutom idrott, det har jag mer eller mindre lekt igenom, om det nu räknas. Fortfarande så är jag ingen skolfantast. Jag använder mig inte av "aldrig" i universitetssammanhang, snarare "kanske i framtiden". Anledningen är inte bara att jag är trög i skolbänken utan även pga att jag har ingen aning om vad jag skulle vilja "bli"/plugga till. Först vill jag utforska lite, växa som person och förhoppningsvis hitta en vägriktning. Med tanke på denna ambition jag har tror jag att au pair kan kan hjälpa en hel del på traven. Resa från familjen, lämna modersmålet, överleva på egen hand, vidga kontaktnätet och utforska något outforskat. Innan jag ens samlat ihop vuxenpoängen "flytta hemifrån" och "ha ett fast jobb", lämnar jag inte bara mitt hem utan mitt land. Om man nu kan säga "mitt land", jag äger väl inte Sverige, det lät rätt mäktigt ändå. Jag kommer att lämna mitt land. För det kommer jag ju.
Nu medan jag skriver har jag helt glömt bort innebörden med det här inlägget, hade något tanke när jag började skriva, men den regnade bort. För det regnar ute. Nu blir jag less på mig själv för att jag har så tråkigt och är så tråkig... Därför kan ALLA skicka mig en rolig snap, Whiteunicorn heter jag, och muntra upp min vardag en aning. Jag tjatar lite väl om min jävla snap men det är för att jag tycker att det är världens bästa tidsfördriv och jag följer och snapar dagen i enda, jag tror man kan kalla det för obsession..! 
Så att säga... jag kanske borde, borde och borde men jag vill, lägga upp några bilder från den stora dagen då jag tog studenten med min samhällsvetenskapsklass och kanske till och med nån bild från studentresan i Magaluf. Well, well, det återstår att se, det finns lite på min Instagram. Skicka lite glädje och energi på snapchat! Haha, jag är så krävande...!
Bjuder på en gammal god från tiden jag hade långt hår och inga finnar.
 
 
Ha en bra dag allesammans!

Ida Lindborg ♡

Sv: men åååh vad spännande, och att jobba som au pair!! :D

Ida Lindborg ♡

Sv: men åååh vad spännande, och att jobba som au pair!! :D då får du ha all lycka till! :D

Svar: jag tror definitivt det kommer bli en upplevelse att minnas. tusentack!
Emma Brännholm

Cajsa

hehehe kan förstå det.. ;-) Love it! :D Dock är jag inspirerad av Therese Lindgren så jag har härmat henne lite.. ;-) hehehe... :P

Svar: (Y)
Emma Brännholm

Skogsraah ☾

Så spännande :)

Svar: Jamen visst! (:
Emma Brännholm

Maja H

Va spännande o kul! :D

Svar: (Y)
Emma Brännholm

Petra

Så spännande lycka till

Svar: Tack så jättemycket, va snällt av dig!
Emma Brännholm

Yohanna af Skovde

Vad roligt med aupair! Jag var det, ett tag, utanför Mariestad (funkade bra det med). Var kul att bryta av och göra något helt annat. Hade ett riktigt bra år :) USA är såklart mycket vassare än Mariestad men ifaalla fall, man lär sig mycket!

Svar: Att vara au pair innebär ett stort ansvar så jag tror mycket väl att Mariestad gav dig goda kunskaper (:Ha det bra!
Emma Brännholm

Elin

Åh vad roligt och spännande, riktig upplevelse :D
Stort lycka till!

Sv; Amen tack så jättemycket bruden! :D

Svar: Ja verkligen! Tusentack (:
Emma Brännholm

natalia

Vad roligt!

Svar: Jag håller med dig (;
Emma Brännholm

Madeleine Fredholm

Så fin blogg du har! :D
Kram

Svar: Tusentack!
Emma Brännholm

MADDISENJ.SE

Men åh tack för din kommentar! Gud så spännande att åka iväg som au pair till USA!!

Svar: (: ja verkligen! Det kommer bli ett äventyr
Emma Brännholm

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo