Se utan att titta

Är det pga av ålder eller för att jag är påväg att lämna det här stället?
Efter 19 år uppskattar jag...
∞Hösten, det har blivit en stor favorit
Luften, andas in en stor dos syre utomhus
Tidiga morgnar, om jag sover längre än åtta har jag missat den bästa delen av dagen
Promenader/springturer i skogen, härlighet med natur och lugn
 
Även fast det är förspel mot kalla vintern så är det en sådan vacker årstid. Färgerna, löven, luften, regnet, jag är såld. En ny dörr har öppnats i mitt sinne och det är en fantstisk känsla, som att en utav många ångestar har dumpat mig hårt och brutalt. Självklart finns det fortfarande faktorer som ligger på hatlistan men genom att vrida och vända och fokusera på det positiva och vackra får saker och ting en helt annan lyster. Just idag tex är det en otroligt vacker höstdag i min stad, solen skiner, spegelblankt på vattnet, mycket löv har börjat dala ner från träden men de som fortfarande krigar sig kvar har en enastående variation av färger. Jag tog en promenad vid niotiden för att hämta min cykel inne i stan (lämnade den där igår för det öste ner regn när jag skulle hem och kände mig mer motiverad att hämta den dagen efter). Med "Tack För Kaffet"-podcast i hörlurarna och solsken i hösten var min promenad bättre än bäst. Jag är i någon sorts exstas, vet inte om det kan tolkas i mina ord, men jag blir bara varm och leende när jag får vistas ute sådana här vädermässigt perfekta dagar. Dock är det fortfarande lite för varmt att vira runt en stor och gosig halsduk, men när det händer, då, då är hösten on point asså!
Detta tolkar alla på olika sätt, men jag har fått en annan syn på min omgivning och insett det värdefulla i att uppskatta saker jag aldrig någonsin brytt mig att skänka en tanke åt. Det ger mig mer energi och får mig att titta ur ett mer positivt perspektiv. Inte nu med allt, alla har dåliga dagar eller stunder, men det dåliga har minskat stort i antal. Kalla det bullshit om så vill, men jag mår av det iallafall.
(Tumblr)
Jag antar att allt har funnits där i alla dessa år, men problemet är att jag har helt enkelt sett utan att titta. Se kan alla men att titta är att bry sig i det man ser.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo