5 dagars juicefasta

Jag måste erkänna att jag är en aning hungrig... Idag har jag påbörjat en 5-dagars juicefasta/detox. Vilket betyder att jag under 5 dagar kommer endast dricka juice, "äta" buljong och dricka thé, för att rensa kroppen på skärp och smuts. Jag tror att detta är otroligt välbehövligt för min kropp eftersom att jag under en tid känt mig energilös och min mage har inte funkat som den ska. Det är första gången jag provar på något sånt här, så jag vet inte riktigt vad jag har att vänta mig. Förutom att jag kommer va rätt hungrig, antar jag.
Mitt fastekit har jag beställt från BODYSTORE.COM för 237 :- (ord. 279). Anledningen till varför jag valt att göra just den här fastan är först och främst pga att jag blev rekomenderad den, sedan är jag nyfiken på hur min kropp och hjärna kommer reagera under fastan och såklart efter. Om jag kommer att gå i väggen utan att få tugga något under fem dagar men också om det verkligen är så att man känner sig som en ny människa med ny energi när skiten är över. Det återstår att se.
 
FASTEKITETS-INNEHÅLLFasteprogram med matsedel, tips och råd, 4 stycken olika juicesorter (2st av äpple), 8st grönsaksbuljontärningar, 20st thépåsar plus en dosering glaubersalt.
 
På min snap Whiteunicorn kan ni se lite mer av min fasta. Men jag kommer senare checka in här och berätta hur det rullar för mig. Ha det så länge.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo